Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

Oplev Ballonhangaren på egen hånd - restaureret

søndag den 6. juni kl. 10:00 - 11:00
Artillerivej 73, 2300 København S
NB: Arrangementet kræver tilmelding

Den fredede ballonhangar, som er en af de eneste af sin slags tilbage i Europa, er efter fire års arbejde færdigrestaureret. Søndag den 6. juni holder Realdania By & Byg åbent hus, hvor alle interesserede kan komme ind og opleve den nyrestaurerede ballonhangar mod forevisning af gratis billet.

Som gæst kan du blandt opleve den enorme port, som er blevet genskabt, samt den mere end 300 m2 store hal, hvor ballonerne har været opbevaret. Udvendigt kan du i murværket finde hilsner fra fortiden, hvor både danske og tyske soldater har ridset deres navne.

Du kan også se den nye ridehal, hvor rideskolens heste bor, og endelig kan du få en snak med Realdania By & Bygs medarbejdere om historien, restaureringen og bygningen i dag.

Børn inviteres til at tegne en luftballon og få en lille ting med hjem.

Det vil være muligt at købe kaffe og kage i Rideklubben Ridevenners bod.

Husk coronapas/max 72 timer gammel test. Gælder for alle over 12 år.

Det er gratis at deltage, men du skal vælge et timeslot og booke en billet her på siden


Find vej til Ballonhangaren
Ballonhangaren ligger ikke på selve Artillerivej, men på en sti, som starter overfor Artillerivej nr. 59 og 98C. Se rute på billede i toppen. Det er ikke muligt at parkere ved Ballonhangaren. Parkér bilen på Islands Brygge, fx gaden Kigkurren eller på p-pladsen ved Netto på Axel Heides Gade. Du kan også tage metroen til Islands Brygge Station, som ligger ca. 10-15 minutters gang fra Ballonhangaren
-> Download oversigtskort 


Tilmelding
Gratis billetter bookes efter først til mølle-princippet. Af hensyn til forsamlingsloftet gælder billetterne til specifikke timeslots på dagen. 


Vil du høre mere om historien, området og restaureringen?
Kom på rundvisning med Realdania By & Byg Klubben den 3. juni, hvor arkitekt og projektleder Per Troelsen viser rundt og fortæller om restaureringen og de mange historier, bygningen gemmer på.
-> Klik her for tilmelde dig rundvisningen med Realdania By & Byg Klubben

Arrangementer til dig