Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

Energiparcel i Tilst

I 2007 besluttede Realdania By & Byg at gennemføre et uvildigt demonstrationsprojekt med energirenovering af Danmarks mest populære boligform, parcelhuset. Disse huse er både på grund af deres antal, størrelse, alder og byggemåde den største energiforbruger blandt Danmarks bygninger. Derfor fandt Realdania By & Byg det relevant at undersøge, om energirenovering betaler sig.

Af: Realea, Tine Steen Larsen, Annegrete Kraul, Anders Sælan, Ellen Kathrine Hansen og Søren Aggerholm (2010)

75,00 kr.

I 2007 besluttede  Realdania By & Byg at gennemføre et uvildigt demonstrationsprojekt med energirenovering af Danmarks mest populære boligform, parcelhuset. 1960’ernes og 70'ernes parcelhuse er den største energiforbruger blandt Danmarks bygninger, og derfor fandt Realea det relevant at undersøge, om energirenovering betaler sig. 

Forskere fra Aalborg Universitet har målt energiforbrugetfør og efter energirenoveringerne, og de foreløbige konklusioner er, at energirenovering betaler sig – op til et vist punkt! 

Denne bog fortæller om projekterne, resultaterne samt de ekstra fordele, en energirenovering fører med sig. Eksperter fra projektet giver gode råd om energi, indeklima, indretning samt dagslys og beretter historien om dengang for 40-50 år siden, hvor to millioner danskere flyttede i parcelhus. Med bogen følger en DVD med interviews med beboerne, klip fra renoveringerne samt beretninger om forløbet og resultaterne. 

42 sider med mange fotos og illustrationer samt DVD

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem