Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

Årbog 2018 - Årets gang i ord og billeder

2018 blev året, hvor Realdania By & Byg efter 14 års arbejde kunne indvie BLOX i København; hovedstadens nye destination og fyrtårn for arkitektur, design og byudvikling. Læs også om Priors Hus på Ærø, Bedre Byggeskik-villaen i Holbæk og Bygningsfredningsloven som kunne fejre 100-års jubilæum. Nye ejendomme blev tilføjet samlingen: En fredet mølle i Nyborg, administrationsbygningen til et glasværk ved Aarhus og en fynsk bindingsværksgård.

Af: Realdania By & Byg

Kun for klubmedlemmer

2018 blev året, hvor Realdania By & Byg efter 14 års arbejde kunne indvie BLOX i København – hovedstadens nye destination og fyrtårn for arkitektur, design og byudvikling. Læs også om Priors Hus på Ærø, Bedre Byggeskik-villaen i Holbæk og Bygningsfredningsloven som kunne fejre 100-års jubilæum. Nye ejendomme blev tilføjet samlingen: En fredet mølle i Nyborg, administrationsbygningen til et glasværk ved Aarhus og en fynsk bindingsværksgård.

Også for Realdania By & Byg Klubben blev 2018 et begivenhedsrigt år. Knap 20.000 medlemmer og gæster deltog i årets mange arrangementer og kom dermed helt tæt på den levende bygningskultur. To nye udviklingsprojekter blev igangsat i 2018 – ét med fokus på forskønnelse af facader og et med fokus på sundt indeklima – og også i de fire areal- og byudviklingsprojekter var der året igennem stor aktivitet med salg af mange etagemeter, indflytning af nye beboere og fokus på nye udviklingsmuligheder.

88 sider, helbind (22 x 26 cm) med mange fotos og illustrationer.

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem