Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

BLOX og BLOXHUB

torsdag den 12. september kl. 16:00 - 17:30
Frederiksholms Kanal 30, 1220 København K
NB: Arrangementet kræver tilmelding

I BLOX kan man bo, lege, spise, træne, se udstillinger – og arbejde. Oplev de områder af bygningen, som ikke er offentligt tilgængelige: BLOXHUB - et tværfagligt kontorfællesskab for global, bæredygtig byudvikling med 550 kontorpladser – og det private område på toppen med 22 lejligheder og flot udsigt over havnen. Arrangementet finder sted i forbindelse med festivalen Golden Days.

I 2018 åbnede BLOX, tegnet af den internationalt anerkendte arkitektvirksomhed OMA, på Bryghuspladsen - en af Københavns mest udfordrende byggegrunde. 

BLOX er både blevet hædret og haglet ned, og med et anlægs- og byudviklingsprojekt af den kaliber er det helt naturligt, at det deler vandene. 

På denne rundvisning oplever du BLOX i selskab med en af de helt centrale personer i bygherreteamet og ser de områder af den enorme bygning, som du normalt ikke har adgang til.

Du kommer med rundt i innovationshubben BLOXHUB, hvor aktører inden for arkitektur, design, byggeri og digitalisering mødes for sammen at skabe de bedste løsninger til fremtidens bæredygtige byer. Du hører om Lille Langebro, der binder byen sammen på en ny måde. Og som noget helt særligt kommer du med op på toppen af BLOX til de 22 private lejligheder. 

Program
Vi mødes ved rulletrappen på Bryghuspladsen. Her indleder projektchef i Realdania By & Byg, Peter Fangel Poulsen, sin fortælling om visionerne for og byggeriet af BLOX. Vi besøger innovationshubben BLOXHUB og tager turen op til de i alt 22 lejligheder, hvor vi ser det private fællesområde og om muligt en tom lejlighed.

Rundvisningen går ikke igennem Dansk Arkitektur Center.


 

Praktiske informationer
Vi mødes ved rulletrappen på Bryghuspladsen.

Tilgængelighed
Arrangementet er for alle. Er du kørestolsbruger eller benytter en rollator, vil vi meget gerne vide det i forvejen, så vi kan tilrettelægge turen derefter.

Parkering og transport
Du kan parkere mod betaling i BLOX P-anlæg med indkørsel fra Vester Voldgade. Den nærmeste metrostation er Gammel Strand. Hovedbanegården ligger ca. 15 min. gang fra BLOX.

Arrangementer til dig