Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

Live: Anlæggelse af Tietgens Have

torsdag den 11. marts kl. 12:30 - 13:15
Online,
NB: Arrangementet kræver tilmelding

ARRANGEMENTET ER LUKKET FOR TILMELDING

Realdania By & Byg Klubbens medlemmer inviteres ind bag byggepladshegnet, når arkitekt og projektleder i Realdania By & Byg, Per Troelsen, fortæller om anlæggelsen af Tietgens Have. Den lille have mellem Frederiksgade 2 og 6 er nok lille i areal men afgørende for fuldendelsen af området. Og det er ikke nogen nem opgave!

For arealet er på én gang forhave og baggård. Det er her, at arkitekt Meldahls historicistiske pariserkarré med det ornamenteret hegn møder tre 1700-tals huse i bindingsværk med et højt plankeværk. Det er her, at metroens elevatortårn titter op af jorden i marmorkirkens skygge, og skraldespande og cykler står i formation.

Hør Per Troelsen fortælle, hvordan Realdania By & Byg i samråd med Schønherr Landskabsarkitekter har løst opgaven og om ejendommen Tietgens Ærgrelse, som blev indviet i 2010 men grundet metrobyggeriet først kunne blive færdiggjort i 2020.

Arrangementet afvikles som en live online rundvisning.

Program
Kl. 12.30 Velkomst ved Realdania By & Byg Klubbens Astrid Weiss.
Kl. 12.35 Arkitekt Per Troelsen fortæller om projektet.
Kl. 13.15 Arrangementet slutter.

OBS! Du kan stille spørgsmål undervejs i chat-funktionen.

Sådan deltager du
Før rundvisningen (og senest kl. 12 på selve dagen) modtager du et link, som rundvisningen bliver streamet på. Udsendelsen kan ses af tilmeldte frem til og med den følgende dag.

Mangler du et link til rundvisningen?
Eller har du andre spørgsmål, så kontakt os på klub@realdaniabyogbyg.dk eller ring 70 11 06 06.

Tietgens Ærgrelse
Etageejendommen Tietgens Ærgrelse i København udgør den sidste brik i bebyggelsen, som finansmanden C.F. Tietgen lod opføre omkring Marmorkirken i 1800-tallet. Bygningen er en del af Realdania By & Bygs arbejde med eksperimenterende nybyggeri.
Læs mere om bygningen Tietgens Ærgrelse

Arrangementer til dig