Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

Familien Jensens Gård - før restaureringen

tirsdag den 1. september kl. 16:30 - 18:00
Korupvej 21, 5210 Odense NV
NB: Arrangementet kræver tilmelding

I landsbyen Korup nær Odense findes et sjældent helstøbt eksempel på den type bondegård, som voksede frem over hele landet ved indgangen til 1900-tallet - bygget på velstand skabt af andelsbevægelsen.

Nu restaurerer Realdania By & Byg den firelængede og fredede gård, så den kan bidrage til selskabets indsats for at bevare og formidle dansk kultur- og bygningsarv.

Kom med indenfor, før restaureringen går i gang. Realdania By & Byg Klubben besøger gården med projektleder Per Troelsen, som fortæller om baggrunden for købet af gården og de første overvejelser om den forestående restaurering og istandsættelse.  

Program
Arkitekt og projektleder Per Troelsen leder rundvisningen, hvor vi hører om de første overvejelser om restaureringen, baggrunden for købet og gårdens historie.

Tilmelding
Medlemmer af Realdania By & Byg Klubben kan købe op til to billetter til medlemspris. Øvrige billetter skal købes til fuld pris. Erhvervsmedlemmer kan købe op til ti billetter til medlemspris.

Tilgængelighed
Huset er ikke egnet for kørestolsbrugere.

COVID-19
Vi følger sundhedsmyndighedernes anvisninger. Mød ikke op til arrangementer, hvis du er smittet eller oplever feber, hoste, vejrtrækningsbesvær, muskelsmerter, hovedpine eller ondt i halsen. Hvis en person i dit hjem har COVID-19, beder vi dig også om at blive hjemme.

Arrangementer til dig