Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

Seniorbofællesskabet Havtorn

Kan udviklingen af seniorbofællesskaber bidrage til at skabe hverdagsfællesskaber, øge livskvaliteten og bekæmpe ensomheden blandt seniorer? Dét er det centrale spørgsmål, som seniorbofællesskabet Havtorn i Ringkøbings nye naturbydel er med til at svare på.

Af: Mikkel Meister og Realdania By & Byg (2021)

49,00 kr.

Ønsket om at indgå i et fællesskab er højt blandt landets seniorer, og erfaringerne viser, at når seniorer bor sammen med andre, så øges livskvaliteten, og fællesskabsfølelsen bliver styrket. Seniorbofællesskabet Havtorn er ét af i alt 11 seniorbofællesskaber, som Foreningen Realdania udvikler rundt omkring i landet som en del af initiativet ”Rum og fællesskaber for ældre”.

I denne publikation formidles bygherreerfaringerne fra start til slut: fra visionen blev formuleret, over konkurrenceprocessen, til selve byggeriet, etableringen af foreningen og udlejningen af boligerne. Publikationen er målrettet private udviklere og boligforeninger, som ønsker at udvikle seniorbofællesskaber.

60 sider rigt illustreret.Vil du opleve Havtorn og høre indlæg fra projektlederen, ejendomsmægleren og arkitekten bag byggeriet?

>> Kom med til erhvervsarrangement den 22. september 2021.

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem