Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

MiniCO2 Husene - Bogpakke

I Nyborg opfører Realdania By & Byg projektet MiniCO2 Husene, som består af seks parcelhuse, der hver på sin måde søger at reducere CO2-forbuget i henholdsvis opførelsen, driften eller vedligeholdelsen af et parcelhus. Seks huse alle med forskellige bud på CO2-reduktion. Bogpakken indeholder alle seks hæfter i serien om MiniCO2-husene i Nyborg. Denne udgave er udsolgt fra forlaget

Af: Birgitte Kleis (2013-2014)

200,00 kr.

Klubpris: 150,00 kr.

I Nyborg opfører Realdania By & Byg projektet MiniCO2 Husene, som består af seks parcelhuse, der hver på sin måde søger at reducere CO2-forbuget i henholdsvis opførelsen, driften eller vedligeholdelsen af et parcelhus. Seks huse alle med forskellige bud på CO2-reduktion:

Upcycle House undersøger, hvor meget CO2 der kan spares ved udelukkende at bruge genbrugsmaterialer og upcyclede materialer til opførelsen.

De Vedligeholdelsesfri Huse er opført, så de ikke kræver vedligeholdelse i de første 50 år, og ydermere har en levetid på ikke mindre end 150 år.

Det Foranderlige Hus tager fat på den udfordring, at et hus typisk gennemlever mange ombygninger i løbet af dets levetid, og hver gang der skal bruges energi til ombygningen, udledes CO2.

Kvotehuset opfordrer beboerne til en fornuftig adfærd i CO2-mæssig forstand. Dels gennem sit design og iboende teknologi, dels ved at tilbyde beboerne at sætte en grænse for mængden af CO2, de kan udlede pr. måned.

MiniCO2 Typehuset samler erfaringerne og resultaterne fra alle de foregående huse. Huset er opført på almindelige kommercielle vilkår og inden for en almindelig økonomisk ramme.

Denne publikation indeholder alle seks hæfter i serien.

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem