Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

Familien Jensens Gård - før åbningen

torsdag den 27. oktober kl. 16:00 - 17:00
Korupvej 21, 5210 Odense NV
NB: Arrangementet kræver tilmelding

Oplev resultaterne af tre års arbejde med familien Jensens fynske gård, der blev opført i år 1900 midt i andelstiden. Rundvisning med projektlederen, der fortæller om, hvordan Realdania By & Byg har restaureret og bevaret den autentiske gård.

Malere, murere og tømrere har pakket pensler, fugejern og save væk. Tre års restaureringsarbejde er slut, og om få dage åbner vi huset for offentliggheden en enkelt dag.

Inden da, kan medlemmer af Realdania By & Byg Klubben opleve huset i ro og mag med arkitekt og projektleder Per Troelsen på guidet rundvsining.

Få en oplevelse af livet på landet, som det så ud for 120 år siden, og se gårdejerens fine stuer med historiske bemalinger og varme farver. Få også et indblik i vognporte, karlekamre, underjordisk roekule, stalde, vaskehus, hundehus og lokummet i gården.

Det hele er smukt istandsat. Hør projektlederen fortælle om arbejdet, mens du ser både lader, lokum i gården og lyskronen i den fine stue.

Tilmelding
Medlemmer af Realdania By & Byg Klubben kan købe op til to billetter til medlemspris. Øvrige billetter skal købes til fuld pris. Erhvervsmedlemmer kan købe op til ti billetter til medlemspris.

Tilgængelighed
Arrangementet er ikke egnet for kørestolsbrugere.

Om Familien Jensens Gård i Korup
Et fint eksempel på "den danske bondegård", som voksede frem over hele landet ved indgangen til 1900-tallet - bygget på velstand skabt af andelsbevægelsen. Realdania By & Byg restaurerer den firelængede og fredede gård, så den kan indgå i Realdania By & Bygs samling af ca. 50 historiske ejendomme, der repræsenterer mere end 500 års dansk arkitekturhistorie, og som er med til at fremme den levende bygningsarv.

Læs mere om Familien Jensens Gård i Korup