Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()
Hindsgavl Slot

LIVE: Rundvisning på Hindsgavl Slot

torsdag den 11. februar kl. 12:30 - 13:30
Online,
NB: Arrangementet kræver tilmelding

LUKKET FOR TILMELDINGER

Lad dig forføre af fortiden, når Realdania By & Byg Klubben sender live fra det smukke herregårdsanlæg Hindsgavl Slot med det stolte klassicistiske 1700-tals-interiør og det transformerede avlsgårdsanlæg fra 1859. Vi besøger Hindsgavl Slot i selskab med arkitekt Dorthe Bendtsen.

Arkitekt Dorthe Bendtsen tager dig på denne live-rundvisning med indenfor i et af Danmarks mest helstøbte herregårdsanlæg: Hindsgavl Slot. Hør om slottets arkitektur og storslåede komposition. Oplev stuerne med gyldne lysekroner, kaminer og marmoreringer, avlsgården, hvor Exners Tegnestue har transformeret de tidligere stalde til moderne hotelværelser og agerumsladen til en mægtig multisal med moderne lysinstallationer.

Hindsgavl Slots historie går 800 brogede år tilbage i tiden. I dag ejer Realdania By & Byg ejendommen og har siden 2003 gennemført en omfattende restaurering og transformation af både slot, avlsgård og udearealer. Ejendommen anvendes i dag til hotel og konferencevirksomhed.

Rundvisningen vil have fokus på slottets og anlæggets arkitektur samt transformationen af avlsgården. Deltagerne har mulighed for at stille spørgsmål undervejs via chat-funktionen.

Program
Kl. 12.30 Realdania By & Byg Klubbens Emilie Benn byder velkommen.
Kl. 12.35 Arkitekt Dorthe Bendtsen, viser slottet og avlsgården frem ledsaget af gode historier.
Kl. 13.30 Arrangementet er slut.

OBS! Du kan stille spørgsmål undervejs i chat-funktionen.

Sådan deltager du
Før rundvisningen (og senest kl. 12 på selve dagen) modtager du et link, som rundvisningen bliver streamet på. I linket medfølger også ekstramateriale om herregårdsanlægget, som du kan orientere dig i på forhånd.
Udsendelsen kan ses af tilmeldte frem til og med den følgende dag.

Mangler du et link til rundvisningen?
Eller har du andre spørgsmål, så kontakt os på klub@realdaniabyogbyg.dk eller ring 70 11 06 06.

Hindsgavl Slot
Hindsgavls historie går mere end 800 år tilbage, men det nuværende slot er opført i 1784-85 i klassicistisk stil. Hindsgavl Slot, som er fredet, udgør et samlet kulturlandskab med slot, avlsgård, slotspark, køkkenhave, dyrehave, skov m.m.
Læs mere om Hindsgavl Slot 

Sådan deltager du
På dagen for rundvisningen modtager du et kodoeord, som giver adgang til at se rundvisningen på www.realdaniabyogbygklubben.dk/oplev-hjemmefra
Se med når vi sender live kl. 14.30-15.30, og stil spørgmål undervejs. 

Se rundvisningen, når det passer dig
Onlinerundvisningen bliver optaget og kan ses af tilmeldte i op til 24 timer efter, at vi har sendt live.

Har du spørgsmål om onlinerundvisninger?
Find svar under kundeservice eller kontakt os på klub@realdaniabyogbyg.dk  / Telefon 70 11 06 06

Arrangementer til dig