Log ind

Log ind info

Bag murene på Hindsgavl Slot

fredag den 6. november kl. 15:30 - 17:00
Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart
NB: Arrangementet kræver tilmelding

Hindsgavl Slot er et helstøbt arkitekturhistorisk herregårdsanlæg, der står som et vidnesbyrd om de danske herregårdes rolle og udvikling i århundreder.

Sammen med restaureringsarkitekt Dorthe Bendtsen ser vi på den transformation, slottets fredede bygninger har gennemgået - især de seneste 15 år, hvor Realdania By & Byg har stået for en omfattende restaurering, der skulle revitalisere det fredede kulturmiljø.

Avlsbygningerne, som helt frem til 2005 var hjemsted for slottets svin og malkekvæg, er i dag indrettet til moderne hotelværelser med en karakteristisk fritstående brusekabine i røde teglsten, rå vægge i grove genbrugstegl, lyse sandstensgulve og lofter i et bølget hvælv, som fastholder stemningen af stald. 

Den enorme lade danner i dag ramme om store middagsselskaber, koncerter, konferencer og nytårskur.

Program
Kl. 15.30 Rundvisning i slotsbygningen, avlslængerne, et af hotelværelserne og laden ved restaureringsarkitekt Dorthe Bendtsen. Vi anvender audio guides (trådløse høretelefoner), så det er muligt at holde god afstand uden at det er på bekostning af lyden.
Kl. 17.00 Arrangementet slutter.

Hindsgavl Slot
Hindsgavls historie går mere end 800 år tilbage, men det nuværende slot er opført i 1784-85 i klassicistisk stil. Hindsgavl Slot, som er fredet, udgør et samlet kulturlandskab med slot, avlsgård, slotspark, køkkenhave, dyrehave, skov m.m. Slottet har været i Realdania By & Bygs eje siden 2003 og er løbende blevet restaureret og transformeret til et af landets bedste hotel- og konferencesteder.
Læs mere om Hindsgavl Slot

COVID-19-retningslinjer på Hindsgavl Slot
- Vask dine hænder tit eller brug håndsprit. Du finder dispensere med håndsprit relevante steder på Hindsgavl Slot.
- Host og nys i dit ærme – ikke dine hænder.
- Hold afstand og udvis hensyn til andre gæster og personalet. Sundhedsstyrelsen anbefaler min. 1 meters afstand.
- Undgå at røre alt for mange ting og steder i løbet af dit besøg.
- Bliv hjemme eller tag hjem, hvis du er syg.
Læs mere om retningslinjerne her