Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

ONLINE: Gelsted Station under restaurering

onsdag den 29. marts kl. 15:00 - 16:00
Online,
NB: Arrangementet kræver tilmelding

Se med hjemmefra, når vi på denne onlinerundvisning giver dig et indblik i restaureringen af den 112 år gamle stationsbygning i Gelsted på Vestfyn. Lige nu arbejdes der indenfor og i det lille gårdrum mellem lagerbygning og hovedbygning. Kom tæt på den igangværende restaurering.

Udenfor er stilladset væk. Indenfor har farvekonservatorerne afprøvet forskellige farver og vægge er blevet gennembrudt, mens gårdrummet er ved at blive omdannet til en lille gårdhave. Kom med Realdania By & Bygs arkitekt og projektleder Per Troelsen rundt i den klassiske fynske stationsbygning, som stop for stop er på en rejse fra forladt til fremtidssikret.

Undervejs kommer vi igennem ventesal, lokalerne i stueetagen, stationsforstanderens lejlighed på første sal og gårdrummet, mens Per Troelsen fra rum til rum fortæller om restaureringen. 

Stilen og stemningen skal så vidt muligt bevares, og målet er, at bygningen i store træk skal stå, som da DSB’s chefarkitekt, Heinrich Wenck, tegnede den i 1908. Samtidig skal husets energiforbrug reduceres mest muligt, når bygningen igen skal tages i brug. I det indre skal den tidligere stationsbygning nyindrettes, så den i fremtiden kan bruges til bolig og erhverv.

Program
15.00 Online rundvisning ved arkitekt og projektleder Per Troelsen
16.00 Arrangementet slutter

Sådan deltager du
På dagen for rundvisningen modtager du et kodoeord, som giver adgang til at se rundvisningen på www.realdaniabyogbygklubben.dk/oplev-hjemmefra
Se med når vi sender live kl. 13.30-14.30, og stil spørgmål undervejs. 

Se rundvisningen, når det passer dig
Onlinerundvisningen bliver optaget og kan ses af tilmeldte i op til 24 timer efter, at vi har sendt live.

Har du spørgsmål om onlinerundvisninger?
Find svar under kundeservice eller kontakt os på klub@realdaniabyogbyg.dk  / Telefon 70 11 06 06

Arrangementer til dig