Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

UDSOLGT: Årbog 2023

Med ’Årbog 2023’ markeres samtidig tyveåret for stiftelsen af Realdania By & Byg, og i den anledning bringes i årbogen en række interviewartikler, som ser tilbage på tyve år med filantropi, forretning og formidling og med drift, vedligehold og udlejning.

Produktet kan ikke købes

I ’Årbog 2023’ bliver læserne også inviteret med indenfor i arkitekt Vilhelm Lauritzens eget hus, som Realdania By & Byg købte i december 2022, og med indenfor i ingeniør Varmings eget hus, som flere end 1.600 gæster stod i kø for at opleve i februar 2023. I bogen er der også omtale af værftgården Nørre Sødam, som efter tre års restaurering blev indviet i oktober 2023, og af bydelen Nærheden ved Høje Taastrup, som i foråret 2023 kunne fejre ti års fødselsdag.

Også Realdania By & Bygs udviklingsbyggerier omtales i ’Årbog 2023’, bl.a. etagebyggerierne i Kanalbyen i Fredericia, som sætter fokus på, hvordan der kan bygges mindre CO2-tungt og mere effektivt.

Endelig får også fire af de råd-, ting- og arresthuse, som Realdania By & Byg gennem årene har restaureret, særlig opmærksomhed i ’Årbog 2023’. Som smukt blikfang på et nyt frimærkeark valgte PostNord nemlig i 2023 at afbillede råd-, ting- og arresthusene i Store Heddinge, Vordingborg, Thisted og Fredericia.

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem