Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

MiniCO2 Husene - Upcycle House

Ved udelukkende at anvende genbrugte eller upcyclede materialer som korkpropper, gamle aviser og pvc-rør beviser Upcycle House, at det er muligt at spare hele 85 procent CO2 sammenlignet med et traditionelt parcelhus. Hæftet fortæller læseren hvordan to skibscontainere blev til et hus i Nyborg, hvilke præmisser arkitekter og ingeniøer kæmpede med samt hvordan og hvorfor affald kan være guld værd både for økonomien og især miljøet.

Af: Birgitte Kleis (2013)

49,00 kr.

I Nyborg opfører Realdania By & Byg projektet MiniCO2 Husene, som består af seks parcelhuse, der hver på sin måde søger at reducere CO2-forbuget i henholdsvis opførelsen, driften eller vedligeholdelsen af et parcelhus. Det første hus i rækken hedder Upcycle House. Huset retter fokus mod anlægsfasen og undersøger, hvor meget CO2, der kan spares ved udelukkende at bruge genbrugsmaterialer, eller helst upcyclede materialer, til opførelsen.

Resultatet har vist, at det gennem brug af genbrugte eller upcyclede materialer som korkpropper, gamle aviser og pvc-rør er muligt at spare 85 procent CO2 sammenlignet med opførelsen af et traditionelt parcelhus.

Hæftet er første i rækken af en serie om hvert hus i projektet.

Hæfte, 34 sider rigt illistreret.

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem