Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

Åbent hus på Familien Jensens Gård

søndag den 30. oktober kl. 12:30 - 16:30
Korupvej 21, 5210 Odense NV

Oplev resultaterne af tre års arbejde med Familien Jensens fynske gård, der blev opført i år 1900 lidt vest for Odense midt i andelstiden, og bliv klogere på, hvordan Realdania By & Byg har sikret den autentiske gård for fremtiden.

Kom rundt på hele gården, og se de fornemme historiske bemalinger i stuehuset, det bevarede lokum i gården og avlsbygningerne med de intakte, gamle stalde til heste, grise og køer. For enden af allén venter gården og en oplevelse af livet på landet for 120 år siden, mens du går gennem bondens fine stuer med historiske bemalinger, vognporte, karlekamre, den underjordiske roekule og oplever både stalde, vaskehus, hundehus og lokummet i gården.

Alle er velkomne, arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding

Søndag den 30. oktober, kl. 12.30-16.30 på Korupvej 21, 5210 Odense NV

Om restaureringen af Familien Jensens Gård
Siden sommeren 2020 har Realdania By & Byg arbejdet med at istandsætte og nyindrette Familien Jensens Gård fra år 1900, som er et mønstereksempel på de mange gårde, som skød op over hele landet, da andelsbevægelsen tog fart i slutningen af 1800-tallet. Sammen med flere andre landbrugsejendomme i Realdania By & Bygs portefølje er gården en del af fortællingen om mere end 200 års udvikling indenfor dansk landbrugsbyggeri, der ved indgangen til det 20. århundrede nåede et højdepunkt takket være andelsbevægelsens succes.
Se film, fotos og læs mere om Familien Jensens Gård

Vil du på guidet rundvisning inden åbningen?
Tilmeld dig Realdania By & Byg Klubbens rundvisning den 27. oktober, og få alle fortællingerne om arkitekturen og restaureringen.
-> Læs mere her

Parkering

Parkering
Det er ikke muligt at parkere ved Familien Jensens Gård. Du kan parkere ved Korup Kirke på Korupvej 40 eller ved p-pladen på Fyns Småbåds Fiskeklub på Præstevej 90. Begge p-pladser ligger cirka 500 meter fra Familien Jensens Gård. 

Arrangementer til dig