Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

BLOX og Lille Langebro

tirsdag den 20. juni kl. 15:00 - 17:00
Frederiksholms Kanal 30, 1220 København K
NB: Arrangementet kræver tilmelding

Kom helt tæt på det markante byggeri, tegnet af den internationalt anerkendte arkitektvirksomhed OMA, og bliv klogere på tankerne bag huset på den komplicerede bryghusgrund. Besøg innovationsnetværket BLOXHUB, hør om Lille Langebro, der binder byen sammen på en ny måde, og kom helt op på toppen til de 22 lejligheder. 

I 2018 åbnede BLOX på havnefronten i København, og lige siden har der summet af liv både foran og bagved bygningens blåtonede ruder. I BLOX kan man bo, spise, arbejde, netværke, lege, træne og se udstillinger.

BLOX er både blevet hædret og haglet ned, og med et anlægs- og byudviklingsprojekt af den kaliber er det helt naturligt, at det deler vandene. BLOX blev opført på en af Københavns mest udfordrende byggegrunde i perioden 2013-2018.

Til dette arrangement har du mulighed for at opleve BLOX med en af de helt centrale personer i bygherreteamet, projektchef Peter Fangel Poulsen, der også fortæller om opførelsen af den prisvindende cykel- og gangbro Lille Langebro

Som noget helt særligt kommer vi ind i innovationsnetværket BLOXHUB og op på toppen af BLOX til 22 lejligheder. Hvis der er en ledig lejlighed, ser vi den.

Program
Vi mødes ved rulletrappen oppe på Bryghuspladsen. Rundvisningen begynder udenfor, hvor projektchef i Realdania By & Byg, Peter Fangel Poulsen, indleder sin fortælling om visionerne for og byggeriet af BLOX og Lille Langebro. Derefter besøger vi innovationsnetværket BLOXHUB og tager turen op til de i alt 22 lejligheder, hvor vi ser det private fællesområde og om muligt en tom lejlighed.

Rundvisningen går ikke igennem Dansk Arkitektur Center.

Praktiske informationer
Vi mødes ved rulletrappen oppe på Bryghuspladsen.

Tilgængelighed
Arrangementet er for alle. Er du kørestolsbruger eller benytter en rollator, vil vi meget gerne vide det i forvejen, så vi kan tilrettelægge turen derefter.

Parkering og transport
Du kan parkere mod betaling i BLOX P-anlæg med indkørsel fra Vester Voldgade. Den nærmeste metrostation er Gammel Strand. Hovedbanegården ligger ca. 15 min. gang fra BLOX.

Arrangementer til dig