Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

BLOX, BLOXHUB og lejlighederne på toppen

tirsdag den 20. juni kl. 15:00 - 17:00
Frederiksholms Kanal 30, 1220 København K
NB: Arrangementet kræver tilmelding

Kom helt tæt på BLOX, Lille Langebro og DAC, når Realdania By & Byg Klubben i selskab med civilingeniør og projektchef Peter Fangel Poulsen besøger det enorme byggeri - og kommer helt indenfor i innovationsnetværket BLOXHUB og området ved lejlighederne på toppen. Turen går også indenfor i Dansk Arkitektur Center, som udgør hjertet i BLOX.

I 2018 åbnede BLOX på havnefronten i København, og lige siden har der summet af liv både foran og bagved bygningens blåtonede ruder. I BLOX kan man bo, spise, arbejde, netværke, lege, træne og se udstillinger.

BLOX er både blevet hædret og haglet ned, og med et anlægs- og byudviklingsprojekt af den kaliber er det helt naturligt, at det deler vandene. BLOX blev opført på en af Københavns mest udfordrende byggegrunde i perioden 2013-2017. Til dette arrangement har du mulighed for at opleve BLOX med en af de helt centrale personer i bygherreteamet, projektchef Peter Fangel Poulsen, der også fortælle om opførelsen af den prisvindende cykel- og gangbro Lillle Langebro. 

Som noget helt særligt får medlemmer af Realdania By & Byg Klubben også mulighed for at kigge ind i innovationsnetværket BLOXHUB samt se fællesarealet ved de 22 lejligheder på toppen. 

Vi slutter af med en introduktion til DACs udstillinger - og prisen inkluderer naturligvis indgang til DAC.

Program
Rundvisningen begynder udenfor, hvor projektchef i Realdania By & Byg, civilingeniør og partner i Bauherr, Peter Fangel Poulsen, fortæller om visionerne for og byggeriet af BLOX, om Bryghuspladsen og Lille Langebro. Derefter besøger vi innovationsnetværket BLOXHUB og tager turen op til de i alt 22 lejligheder - hvor vi ser det private fællesområde. Den sidste halve time foregår i DAC, hvor senior project manager, Ingelise Andersson, introducerer Dansk Arkitektur Center og de aktuelle udstillinger. Herefter er der mulighed for at opleve Dansk Arkitektur Centers udstillinger på egen hånd. DAC holder åbent til kl. 18. Se aktuelle udstillinger

Praktiske informationer
Vi mødes på hjørnet af Frederiksholms Kanal og Bryghusgade ved den store grønne port med navnet 'Fæstningens Materialgård'.

Entré til Dansk Arkitektur Center er inkluderet i prisen. 

Tilgængelighed
Arrangementet er for alle. Er du kørestolsbruger eller benytter en rollator, vil vi meget gerne vide det i forvejen, så vi kan tilrettelægge turen derefter.

Parkering og transport
Du kan parkere mod betaling i BLOX P-anlæg med indkørsel fra Vester Voldgade. Den nærmeste metrostation er Gammel Strand. Hovedbanegården ligger ca. 10 min. gang fra BLOX.