Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

Parkering og bykvalitet

Hvor skal bilen stå? Spørgsmålet kan lyde banalt, men er helt centralt, når det handler om at udvikle en velfungerende ny bydel eller gøre en by endnu bedre. Inspirationshæftet og eksempelsamlingen "Parkering og Bykvalitet" viser - med konkrete eksempler - hvordan der kan skabes parkeringsløsninger, som bidrager til at skabe byer, som mennesker har lyst til at leve og arbejde i. Publikationen er udsolgt, men kan downloades gratis.

Af: Realdania By & Byg (2014)

99,00 kr.

Hvor skal bilen stå? Spørgsmålet kan lyde banalt, men er helt centralt, når det handler om at udvikle en velfungerende ny bydel eller gøre en by endnu bedre. Inspirationshæftet og eksempelsamlingen ”Parkering og Bykvalitet” viser – med konkrete eksempler – hvordan der kan skabes parkeringsløsninger, som bidrager til at skabe byer, som mennesker har lyst til at leve og arbejde i.

I takt med at flere og flere mennesker flytter til byerne, opstår et øget behov for at finde ud af, hvor bilerne skal stå, når grønne områder og et attraktivt byliv også står højt på dagsordenen. Samtidig er parkering en tung økonomisk post, optager meget plads og er genstand for mange forskellige interesser. Det resulterer ofte i kompromisløsninger. Men når parkering tænkes ind fra starten af et byudviklingsprojekt, eller bringes til at fungere i harmoni med den omgivende by, kan der udløses flere gevinster på én gang. 

Publikationen er udsolgt, men kan downloades gratis.

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem