Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

Kvæsthusmolen og Sankt Annæområdet

Kvæsthusmolen og Sankt Annæområdet et enestående område midt i København giver indsigt i de ideer, der ligger bag fornyelsen af de to byrum - og i den komplicerede byggeproces, der har fundet sted både over og under jordens og havnens overflade. Fortællingen suppleres af interviews med nøglepersoner og er dokumenteret med fotos fra hele processen.

Af: Asbjørn Jensen (2016)

149,00 kr.

I juni 2016 kunne borgere og besøgende i det centrale København indtage et markant fornyet område med plads til både store armbevægelser og stille stunder. Den bærende idé bag fornyelsen af Sankt Annæområdet og Kvæsthusmolen med det underjordiske p-anlæg har været at skabe større sammenhæng i området omkring Skuespilhuset ved Københavns Havn. At skabe rum for et mangfoldigt byliv, et enklere trafikalt flow, sikre klimatilpasning i forhold til skybrud - alt sammen med et arkitektonisk udtryk, der spiller sammen med de helt specielle omgivelser i den historiske Frederiksstad.

Udgivelsen giver indsigt i de ideer, der ligger bag fornyelsen af de to byrum - og i den komplicerede byggeproces, der har fundet sted både over og under jordens og havnens overflade. Fortællingen suppleres af interviews med nøglepersoner, og er dokumenteret med fotos fra hele processen.

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem