Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

Kvalitetsledelse i byudvikling - erfaringer fra fire arealudviklingsprojekter

Hvordan kan en kommune eller et arealudviklingsselskab sikre sig, at et nyt byområde får den ønskede kvalitet også når boliger, erhverv og butikker skal opføres af tredjemand? Denne publikation peger på mulige veje til at håndtere udfordringen ved at formidle erfaringerne med fire danske byudviklingsprojekter.

Af: Realdania By & Byg (2020)

99,00 kr.

Det er en ledelsesopgave fra start til slut at sikre, at en ny bydel får de ønskede kvaliteter. Arealudviklingsprojekterne Køge Kyst, Kanalbyen i Fredericia, Naturbydelen Ringkøbing K og Nærheden arbejder således løbende med kvalitetsledelse - i alle faser fra udviklingsplan til færdigt byggeri.

Publikationen beskriver de værktøjer, som de fire projekter anvender i kvalitetsledelsen, og i en række interviews videregiver projektdirektører og repræsentanter for bygherrer og kommuner deres praktiske erfaringer og forskellige perspektiver på kvalitetsledelse.

Endelig giver konsulent og erhvervspsykolog Thea Mikkelsen i publikationen sit bud på, hvordan man som grundsælger og investor kan skabe et forhandlingsrum, hvor de forskellige interesser og kompetencer gensidigt kan befrugte hinanden og udfolde potentialerne i det fælles projekt.

64 sider med mange illustrationer


Interesset i byudvikling?

Realdania By & Byg Klubben afholder en række erhvervsarrangementer med oplæg, debat og rundvisning i et af de fire byudviklingsprojekter, som Realdania By & Byg gennemfører sammen med 4 kommuner.
Se aktuelle erhvervsarrangementer inden for byudvikling

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem