Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

Klimatilpasning i byudvikling - Fem løsninger med merværdi for byen

Læs om klimatilpasningsløsningerne i fem danske byudviklingsprojekter, der alle håndterer klimaudfordringerne på en effektiv måde og samtidig fremmer en lang række andre hensyn til f.eks. byliv, rekreation, sundhed, natur i byen og håndtering af jordforurening.

Af: Realdania By & Byg (2016)

99,00 kr.

Havvandsstigninger, stormfloder og flere ekstreme regnskyl er nogle af konsekvenserne af de globale klimaforandringer, som byer og kommuner i Danmark er nødt til at omstille sig til. Det gælder også i byudviklingsprojekterne FredericiaC, Køge Kyst, Ringkøbing K og NærHeden, som Realdania By & Byg er engageret i sammen med de respektive partnerkommuner – og i omdannelsen af Sankt Annæ Plads i København.

I publikationen ”Klimatilpasning i byudvikling – Fem løsninger med merværdi for byen” beskriver Realdania By & Byg, hvordan den nødvendige klimatilpasning er indarbejdet fra starten af de fem byudviklingsprojekter - i kombinerede løsninger, der både håndterer klimaudfordringerne på en effektiv måde og skaber attraktive byrum med naturoplevelser, aktivitetsmuligheder og mødesteder, der øger livskvaliteten for alle, der skal bo, arbejde i eller bruge bydelene.

80 sider med mange illustrationer.

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem