Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

Bæredygtighed i arealudvikling - Erfaringer med brugen af DGNB til screening af byområder

Hvordan kan en kommune eller et arealudviklingsselskab sikre sig, at et byområde bliver bæredygtigt, både når det handler om miljø og klima, sundhed, social sammenhængskraft og økonomi? Realdania By & Bygs fire arealudviklingsprojekter har tjekket egne styrker og svagheder med værktøjet ”DGNB for byområder”, og erfaringerne formidles gennem interviews med nøglepersoner hos Realdania By & Byg og projekterne.

Af: Realdania By & Byg (2021)

99,00 kr.

Byudvikling og byggeri spiller en væsentlig rolle for, hvor bæredygtige vores byer er. Byggeriet står for eksempel for en høj andel af den danske CO2-udledning, og måden vi indretter vores byer og boligområder på, kan understøtte den sociale sammenhængskraft, en sund livsstil og nabofællesskaber.

De fire arealudviklingsselskaber, som Realdania By & Byg er i partnerskab med kommuner om, har i løbet af de sidste par år arbejdet sammen med Realdania By & Byg og hinanden om at screene de enkelte projekter med værktøjet DGNB for byområder.

I publikationen ”Bæredygtighed i arealudvikling – erfaringer med brugen af DGNB til screening af byområder” formidles erfaringerne med at bruge værktøjet til screening og følge op på den bæredygtighedsprofil, som er tegnet for det enkelte projekt.

I en række interviewartikler møder læseren repræsentanter for Realdania By & Byg, de fire arealudviklingsselskaber og nogle af partnerkommunerne.

64 sider med mange illustrationer.

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem