Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

Kunst i byudvikling

Kunsten indgår i stigende grad, når kommuner, byudviklingsselskaber, bygherrer og andre aktører ønsker at gøre nye bydele, byrum eller bygninger levende og attraktive.

Af: Realdania By & Byg (2019)

99,00 kr.

Rammerne for at indarbejde kunst i byudvikling og byggeri er blevet bedre i de senere år, og erfaringer viser, at når kunsten bliver indarbejdet fra starten af en byudviklings- eller byggeproces, giver det ofte gode resultater.

Gennem artikler og interviews med bl.a. byudviklere, projektledere og repræsentanter for kommuner og for kunstverdenen belyser publikationen, hvordan en satsning på kunst kan skabe værdi for byer, borgere og brugere af byrum og bygninger – og samtidig formidler den konkrete eksempler på strategier, greb og processer, der sammentænker kunsten og det byggede miljø.

Publikationen henvender sig til kommuner, byudviklingsselskaber, rådgivere og andre, som kan se perspektiver og muligheder i at indarbejde kunst i byudvikling og byggeri.

60 sider med mange illustrationer. 


Interesset i byudvikling?

Realdania By & Byg Klubben afholder en række erhvervsarrangementer med oplæg, debat og rundvisning i et af de fire byudviklingsprojekter, som Realdania By & Byg gennemfører sammen med 4 kommuner.
Se aktuelle erhvervsarrangementer inden for byudvikling

 

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem