Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

Esken - Svenn Eske Kristensens eget sommerhus ved Fårevejle

I april 2004 købte Realdania By og Byg arkitekten, Svenn Eske Kristensens eget sommerhus ved Fårevejle. Esken er opført som fritidshus af og til Kgl. Bygningsinspektør Svenn Eske Kristensen. Den gennemtænkte arkitektur og store håndværksmæssige kvalitet gør huset til et enestående værk i dansk sammenhæng.

Af: Hanne Eske Dyva og Karen Eske Stryger og Ninna Eske Jessen (2010)

129,00 kr.

Klubpris: 79,00 kr.

I april 2004 købte Realdania By & Byg arkitekten, Svenn Eske Kristensens eget sommerhus ved Fårevejle. "Esken" er opført som fritidshus af og til Kgl. Bygningsinspektør Svenn Eske Kristensen. Den gennemtænkte arkitektur og store håndværksmæssige kvalitet gør huset til et enestående værk i dansk sammenhæng. 

Huset er beliggende på en naturgrund med tilhørende sø og tæt ved stranden i det naturskønne område 'Bjergene', hvortil også andre betydede betydende arkitekter har søgt for at bygge deres egne sommerhuse.

Realdania By & Byg ønsker med denne publikation at fremvise et markant eksempel på arkitektonisk fritidsbyggeri, hvor beliggenhed, arkitektur og håndværksmæssig udførelse i konstruktion og detalje som helhed fremtræder i særklasse.

16 sider, mange farvebilleder og illustrationer.

 

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem