Log ind

Indtast brugernavn og kodeord

Arrangementer

Med Realdania By & Byg Klubben kan du komme på rundvisninger, ophold og foredrag over hele landet. Mød projektledere, arkitekter og andre fagfolk som giver dig historierne bag de projekter som vi besøger. Få adgang til enestående arkitektur og byudviklingsprojekter, der normalt ikke er åbne for offentligheden. Vi tilføjer løbende nye arrangementer.

COVID-19
Vi følger sundhedsmyndighedernes anvisninger. Mød ikke op til arrangementer, hvis du er smittet eller oplever feber, hoste, vejrtrækningsbesvær, muskelsmerter, hovedpine eller ondt i halsen. Hvis en person i dit hjem har COVID-19, beder vi dig også om at blive hjemme.

I alt 2
Arne Jacobsens sommerhus

31. august 2020

Arne Jacobsens sommerhus

Kom indenfor i Arne Jacobsens private sommerhus, som han byggede i 1937 i klitterne ved Sejerøbugten, og kom tæt på den natur, som inspirerede den verdensberømte arkitekt til akvareller, tapeter, tekstiler og møbler.

Sted: Sjælland | Type: Arkitekternes egne huse
Læs mere
Esken - i sommerhus med velfærdsstatens arkitekt

8. september 2020

Esken - i sommerhus med velfærdsstatens arkitekt

Bellahøj, Bredalsparken og et utal af skoler, fabrikker og kontorhuse. Svenn Eske Kristensen var en af efterkrigstidens mest produktive arkitekter og er blevet kaldt for velfærdsstatens arkitekt. Vi besøger arkitektens sommerhus "Esken", der afspejler hans idealer om den gode bolig og godt håndværk.

Sted: Sjælland | Type: Arkitekternes egne huse
Læs mere
I alt 2

Bliv medlem af

Realdania By & Byg Klubben

- Træd ind i arkitekturhistorien

Læs mere her