Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

Rapporter

3 resultater

Kvotehuset - Midtvejsevaluering

I halvandet år har parret Ruben og Dorte Kristensen levet uden en tørretumbler og taget korte bade, og deres forbrug og adfærd er blevet nøje overvåget via sensorer i hjemmet. Deres hus – Kvotehuset – er nemlig en del af Realdania By & Bygs eksperimenterende byggeprojekt MiniCO2 husene i Nyborg, hvor seks forskellige huse på hver sin måde har fokus på at nedbringe udledningen af CO2.

Læs mere om Kvotehuset - Midtvejsevaluering

Evalueringsrapport - Det vedligeholdelses frie hus - Tradition

Generation 2.0 - Det murede hus' muligheder og fremtid Nærværende rapport evaluerer forsøgsprojektet Det Vedligeholdelsesfri Hus, med primært fokus på projektets mulighederog fremtid. Evalueringen er gennemført på baggrund af en workshop med deltagelse af projektets involverede parter, bygherre, rådgivere og håndværkere. Workshoppen blev afholdt efter at projektet var fuldt gennemført, med det formål at opsamle og identificere erfaringer og resultater, der ville kunne videreudvikles til en fremtidig version 2.0 af Det Murede Hus, herunder byggesystem(-er), materialevalg, detailløsninger og processer.

Læs mere om Evalueringsrapport - Det vedligeholdelses frie hus - Tradition

Det Moderne Tanghus - LCA vurdering

Livscyklusvurdering kortlægger mulige miljøpåvirkninger gennem projektets livscyklus. Indeholder forudsætninger og antagelser, som ligger til grund for beregningen og dens validitet og begrænsninger.

Læs mere om Det Moderne Tanghus - LCA vurdering