Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

Vilkår for privat medlemskab af Realdania By & Byg Klubben

Nedenstående vilkår gælder for medlemskabstyperne ("personligt medlemskab", "medlemskab med realdania-rabat", "medlemskab med Ældre Sagen-rabat" og "studiemedlemskab"). 

Et klubmedlemskab gælder et år fra indmeldelse. Indenfor fem dage efter tilmelding sender vi din velkomstgave til dig med posten.

Brugernavn og kodeord
Ved indmeldelse modtager du en e-mail med et brugernavn og kodeord til hjemmesiden. Det skal du bruge for at handle til klubpris. Når du logger dig ind på hjemmesiden, får du adgang til klubfordele og mulighed for at købe bøger m.m. til medlemspris.

Det er medlemmets eget ansvar, at oplysninger indtastet ved indmeldelse er korrekte. Er der ændringer i oplysningerne, herunder ændring af medlemmets adresse, telefonnumre, er medlemmet forpligtet til selv at opdatere oplysningerne på "Min Side" eller at meddele ændringerne til Realdania By & Byg Klubben via e-mail til klub@realdaniabyogbyg.dk
Manglende eller ufuldstændige oplysninger vil kunne betyde, at medlemskab ikke forbliver aktivt.

Medlemmer modtager løbende tilbud, nyheder og invitationer til årets mange klubarrangementer. Al kommunikation vil ske til den e-mailadresse, der er oplyst i forbindelse med din tilmelding til klubben. Udover klubnyhedsbrevene modtager medlemmer e-mails med personlige anbefalinger til arrangementer og bøger/publikationer, der kan have medlemmernes interesse. Det er altid muligt at afmelde sig  klubnyhedsbreve og e-mails med personlige anbefalinger. Afmeldelse sker via link nederst i hhv. klubnyhedsbrevene og e-mails med personlige anbefalinger. Bemærk at man ved afmeldelse frameldes både klubnyhedsbrev og e-mails med personlige anbefalinger.


Kontingent
Der kan betales med MobilePay abonnementsbetaling eller betalingskort ved indmeldelse i Realdania By & Byg Klubben. Der oprettes i den forbindelse en aftale om automatisk betaling af kommende års kontingent. Læs mere om automatisk kortbetaling.

Kontingent betales en gang årligt. Første år ved indmeldelse. Følgende år bliver kontingent opkrævet tre uger før kontingentperioden udløber. Du modtager advisering, når fornyelse af klubmedlemskabet/næste års kontingent er hævet. 


Passivt medlemskab
Modtager vi ikke betaling for fornyelse af kontingent, bliver medlemskabet passivt. Du vil stadig modtage mails fra Realdania By & Byg Klubben. Men du har ikke adgang til arrangementer i arkitekternes egne huse eller igangværende projekter, du vil ikke modtage årbogen, og kan ikke handle til klubpris.

Du aktiverer klubmedlemskabet igen ved at betale kontingent for det kommende medlemsår. 


Opsigelse
Klubmedlemskabet løber indtil det siges op. Man kan til enhver tid opsige sit medlemskab af Realdania By & Byg Klubben. Medlemskabet ophører samtidig med udgangen af den periode, der allerede er betalt kontingent for. 

Opsigelse skal ske via e-mail til klub@realdaniabyogbyg.dk