Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

Vilkår for erhvervsmedlemskab af Realdania By & Byg Klubben

Nedenstående vilkår gælder for erhvervsmedlemskab af Realdania By & Byg Klubben.


Senest fem dage efter der er tegnet erhvervsmedlemskab, sender vi jeres velkomstgave med posten.

Brugernavn og kodeord
Ved indmeldelse modtager I en e-mail med et brugernavn og kodeord til hjemmesiden. Det skal bruges for at handle til klubpris. Når I logger dig ind på hjemmesiden, får I adgang til klubfordele og mulighed for at købe bøger m.m. til medlemspris.

Det er medlemmets eget ansvar, at oplysninger indtastet ved indmeldelse er korrekte. Er der ændringer i oplysningerne, herunder ændring af medlemmets adresse, telefonnumre, er medlemmet forpligtet til selv at opdatere oplysningerne på "Min Side" eller at meddele ændringerne til Realdania By & Byg Klubben via e-mail til klub@realdaniabyogbyg.dk
Manglende eller ufuldstændige oplysninger vil kunne betyde, at medlemskab ikke forbliver aktivt.

Medlemmer modtager løbende tilbud, nyheder og invitationer til årets mange klubarrangementer. Al kommunikation vil ske til den e-mailadresse, der er oplyst i forbindelse med tilmelding til klubben. Udover klubnyhedsbrevene modtager medlemmer e-mails med personlige anbefalinger til arrangementer og bøger/publikationer, der kan have medlemmernes interesse. Det er altid muligt at afmelde sig såvel klubnyhedsbreve og e-mails med personlige anbefalinger. Afmeldelse sker vi link nederst i hhv. klubnyhedsbrevene og e-mails med personlige anbefalinger.

Det er kun muligt at tilmelde sig Realdania By & Byg klubben her på hjemmesiden.


Kontingent
Kontingent betales en gang årligt. Første år ved indmeldelse. Ved indmeldelse kan der vælges mellem automatisk kortbetaling, faktura eller EAN.
Følgende år bliver kontingent opkrævet fire uger før kontingentperioden udløber med den af medlemmet valgte betalingsmetode.
I modtager advisering, når medlemskabet fornyes for den kommende kontingentperiode. 


Opsigelse
Klubmedlemskabet løber indtil det siges op. Man kan til enhver tid opsige sit medlemskab af Realdania By & Byg Klubben. Medlemskabet ophører samtidig med udgangen af den periode, der allerede er betalt kontingent for. 

Opsigelse skal ske via e-mail til klub@realdaniabyogbyg.dk