Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

Salgs- og leveringsbetingelser

Du kan være tryg ved at handle på Realdania By & Byg Klubbens hjemmeside og ved at afgive de oplysninger, der er nødvendige for at behandle dine ordrer.

Bestilling
Alle varer bestilles via hjemmesiden www.realdaniabyogbygklubben.dk. Der tages forbehold for udsolgte eller udgåede varer og for prisstigninger og tastefejl.


Sikker betaling
Du kan betale med MobilePay eller Dankort, Visa/Dankort og Mastercard/Eurocard. Dine kortoplysninger bliver krypteret og sendt direkte videre til banken via en sikker forbindelse (SSL). Beløbet reserveres på din konto af PBS/E-pay, men hæves først på din konto, når varen er afsendt. 

 
Levering
Levering af fysiske varer, som f.eks. bøger, sker fra vores lager medmindre andet er aftalt.
Bøger og velkomstpakker til Realdania By & Byg Klubben bliver sendt med GLS til den pakkeshop, der er nærmest den indtastede adresse. Har du indtastet en firmaadresse, så leveres forsendelsen på adressen.

Forsendelserne bliver pakket onsdag og sendt torsdag. Bestil senest onsdag kl. 08.00 for levering i indeværende uge. Du modtager en bekræftelse på e-mail fra GLS, når din forsendelse er klar til afhentning.

Har vi ikke varen på lager, oplyser vi om forventet leveringstid. Oplysningerne sendes til den e-mail adresse, der er oplyst i forbindelse med den afgivne ordre.

Ved køb af medlemskaber og/eller arrangementer modtager du med det samme en elektronisk ordrebekræftelse på den e-mailadresse, du har opgivet i forbindelse med ordren. Eventuel billet og brugeroplysninger sendes også elektronisk umiddelbart efter ordren er afgivet.

Til dækning af emballage, porto og håndtering, beregner vi kr. 55,- (inkl. moms) pr. ordre. Beløbet fremgår af den faktura, som du modtager, når du har gennemført betalingen. Der er tale om et engangsbeløb, uanset om en ordre består af flere delleveringer.

Ved oprettelse af medlemskab i Realdania By & Byg Klubben afholder Realdania By & Byg Klubben omkostningerne til forsendelse af velkomstpakke.


Returret og refundering
Du har 14 dages returret, fra den dag du modtager varen, med mindre andet aftales parterne imellem, og forudsat at varen er i væsentlig samme stand og mængde.
Varen returneres til Realdania By & Byg Klubben, Nørregade 29, 5000 Odense C. Varen skal emballeres forsvarligt - og helst i originalemballage. Omkostninger til returnering afholdes af kunden. Du kan naturligvis også returnere ved helt at nægte modtagelse.

Der er ikke returret på køb af medlemskaber og køb af billetter til arrangementer. Billetter til arrangementer refunderes dog i tilfælde af aflysning. Det er lovligt at videresælge billetter, såfremt de ikke sælges til mere end det, du har givet for dem. 

Aflysning af arrangementer
Dækker kun over, at eventet slet ikke gennemføres. Kun Realdania By og Byg Klubben er ansvarlig i tilfælde af aflysning og kan give tilladelse til, at billetten refunderes. Du vil i det tilfælde blive kontaktet på mail og/eller SMS.

Reklamation
Som kunde har du to års reklamationsret ved køb af fysiske varer. Ved reklamation kontaktes Realdania By & Byg Klubben med oplysning om fejlen, hvorefter fejlvaren returneres. Vi henviser til afsnittet om returret. Når vi modtager varen, sender vi en ny - eller tilbagebetaler i henhold til aftale. Henvendelse om reklamation kan ske pr. e-mail til klub@realdaniabyogbyg.dk eller på telefon 70 11 06 06. I forbindelse med sager om reklamation afholder Realdania By & Byg Klubben A/S returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.


Oprettelse af aftale om automatisk betaling med kreditkort eller MobilePay
Ved køb af medlemskab med tilknyttet aftale om automatisk betaling med kreditkort eller MobilePay abonnementsbetaling, gælder vilkårene som beskrevet i
"Vilkår for aftale om automatisk kortbetaling ved medlemskab af Realdania By & Byg Klubben"


Ansvar vedr. website og service
Realdania By & Byg A/S kan ikke garantere, at websitet til enhver tid er fejlfrit og i drift.