Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

Sunde Boliger i Holstebro

Demonstrationsprojektet Sunde Boliger i Holstebro er en udløber af Realdanias initiativ "Et godt indeklima" og har Realdania By & Byg som bygherre. I bogen gennemgås projektets bærende styringsredskab, "Indeklimahjulet", der er udviklet som en del af projektet og kortlægger de faktorer, der har indflydelse på boligens indeklima.

Af: Trine Wiese (2017)

49,00 kr.

Hvad er meningen med et ’walk-in closet’ for hele familien? Hvad er idéen med at erstatte det ellers så populære åbne køkken med et lukket? Er mekanisk ventilation sundere end naturlig ventilation? Er det godt at købe en centralstøvsuger? Bliver børn sundere, når de ikke leger og sover i samme rum? Sådan lyder nogle af de mange spørgsmål om indeklima, som byggeeksperimentet Sunde Boliger i Holstebro søger at give svar på. 

Første spadestik til de Sunde Boliger fandt sted i efteråret 2016, og et halvt år efter stod de klar til at tage imod tre familier og til at vise nye veje til sundere indeklima. 

De tre boliger måles og testes løbende. I bogen gennemgås projektets bærende styringsredskab, det såkaldte ”Indeklimahjul”, der er udviklet som en del af projektet og kortlægger de faktorer, der har indflydelse på boligens indeklima.

76 sider med mange fotos og illustrationer.

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem