Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

Strategisk ledelse af byudvikling

Byudvikling handler i dag om meget mere end bygninger, veje og byrum. En bred og mere strategisk tilgang til byudvikling vinder indpas i mange danske kommuner, ofte ud fra et ønske om at skabe en social, økonomisk og kulturel forandring af hele byen. Publikationen præsenterer en række markante danske byudviklingsprojekter, hvor kommunen udover at være planmyndighed har indtaget en aktiv rolle for at forfølge byens visioner og mål. 83 sider med mange illustrationer.

Af: Realdania By & Byg (2016)

99,00 kr.

 ”Strategisk ledelse af byudvikling” beskriver 12 eksempler på byudvikling over hele landet. I alle eksempler er beskrevet udfordringer og strategiske greb, kommunens rolle og samspil med andre aktører, hvad der gøres for at fremme realiseringen samt læring fra projektet. 

Publikationen viser nogle forskellige veje til at gribe udfordringen an - i form af fire modeller for hvordan en kommune, udover at være myndighed, kan organisere sig i samspil med andre aktører om realisering af byudvikling ud fra et strategisk sigte. ublikationen giver på den måde inspiration til professionelle, der arbejder med byudvikling – særligt kommunale topledelser men også deres fagchefer, projektledere samt rådgivende virksomheder.

83 sider med mange illustrationer.

Interesset i byudvikling?
Realdania By & Byg Klubben afholder en række erhvervsarrangementer med oplæg, debat og rundvisning i et af de fire byudviklingsprojekter, som Realdania By & Byg gennemfører sammen med 4 kommuner.
Se aktuelle erhvervsarrangementer inden for byudvikling

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem