Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

Nye erfaringer med LCA for historiske ejendomme

Beregning af CO2-udledningen indgår nu som et fast element i Realdania By & Bygs afvejninger, når selskabet skal træffe beslutninger om restaurering, drift eller vedligehold af historiske ejendomme. Denne publikation formidler de seneste års erfaringer gennem fakta, interviews og eksempler fra bl.a. Præstø, Skagen og Augustenborg.

Af: Realdania By & Byg (2024)

99,00 kr.

I 2022 udgav Realdania By & Byg publikationen ”Livscyklusvurderinger for historiske ejendomme”, som præsenterede erfaringerne med at kortlægge CO2-udledningen fra gennemførte restaureringer og transformationer af bygninger i selskabets ejendomsportefølje.

Efterfølgende er de mange data fra restaureringer suppleret med data om CO2- aftrykket ved den løbende opvarmning og vedligehold af husene. I dag bruges livscyklusvurderinger til at understøtte beslutninger både i restaurering af nyerhvervede ejendomme og i løbende drift og vedligehold.

I denne publikation møder læseren nogle af de nøglepersoner hos Realdania By & Byg, som til daglig arbejder med at bevare, drive eller vedligeholde de historiske bygninger med LCA som et efterhånden fast element.

64 sider med mange illustrationer. 


>> Hør nærmere om Realdania By & Bygs erfaringer med LCA for historiske ejendomme ved et erhvervsarrangement den 29. august i København.

 

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem