Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

Udviklingsplaner som værktøj i byudvikling

Kommuner og byudviklingsselskaber bruger i stigende grad udviklingsplaner som styringsværktøj. En udviklingsplan handler ikke kun om, hvordan byen skal se ud, men i høj grad også om hvilke strategier, der skal drive udviklingen. Publikationen rummer en lang række interviews med nøglepersoner, der står i spidsen for markante byudviklingsprojekter og synspunkter hos topledere og fagpersoner.

Af: Realdania By & Byg (2018)

99,00 kr.

Udviklingsplaner som værktøj i byudvikling” handler om udviklingsplaner som et værktøj til at føre byens visioner ud i livet gennem udvikling af et nye byområde. 

Udviklingsplanen er ikke kun fysisk men rummer også en strategisk, en øko-nomisk og en tidsmæssig dimension. Realdania By & Byg har gjort sig erfaringer med en model for udviklingsplaner sammen med kommuner i fire danske partnerskabsprojekter, ligesom en række andre aktører i Danmark har brugt - eller er på vej til at bruge - udviklingsplaner. Foruden et par dybdegående kapitler om udviklingsplaner rummer publikationen 16 interviewartikler:

Fire kommunale topledere giver først deres syn på udviklingsplaner og den strategiske tilgang til byudvikling, som de repræsenterer. Ti hovedpersoner fra konkrete byudviklingsprojekter høster af deres erfaringer fra praksis, og endelig tager to fageksperter temperaturen på udviklingsplaner som værktøj i byudvikling.

87 sider med mange illustrationer.

Interesset i byudvikling?
Realdania By & Byg Klubben afholder en række erhvervsarrangementer med oplæg, debat og rundvisning i et af de fire byudviklingsprojekter, som Realdania By & Byg gennemfører sammen med 4 kommuner.
Se aktuelle erhvervsarrangementer inden for byudvikling

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem