Log ind

Indtast brugernavn og kodeord

Gentoftes grimmeste - PHs hus

Poul Henningsens eget hus fra 1937 var en arkitektonisk lussing til borgerskab, fagfæller og samfund. Oplev huset, som PH selv kaldte for "Gentoftes grimmeste", og hør historien om den omfattende restaurering.

160,00 kr.

Klubpris: 75,00 kr.

Poul Henningsens eget hus fra 1937 var en arkitektonisk lussing til borgerskab, fagfæller og samfund. Efter en omfattende restaurering står huset igen som oprindeligt i form, farver og rum. Et levende udtryk for samfundskritikeren, lampemageren og revyforfatterens holdning til familieliv og byggekunst. Holdninger, der på alle måder påvirkede samtiden og banede vejen for forandring.

Oplev huset, som PH selv kaldte for ”Gentoftes grimmeste”, og hør historien om den omfattende restaurering sammen med kunst- og arkitekturhistoriker i Realdania By & Byg Astrid J.K. Weiss. 

Program
Kl. 11.30 Arkitekturhistoriker Astrid Weiss fortæller om huset og restaureringen.
Kl. 12.00 Oplev huset og haven.
Kl. 12.30 Arrangementet slutter.

Der afvikles fire arrangementer på dagen – se arrangementskalenderen

Tilmelding
Der er begrænset antal pladser, og tilmelding er nødvendig. Max. to pladser pr. medlem undtaget erhvervsmedlemmer. Arrangementet er ikke egnet for kørestols- og rolatorbrugere. 

Om PH’s eget hus
Huset er tegnet af PH i 1937 som bolig for ham selv og familien. Huset blev et opgør med traditioner, konventioner og pænhed, men også et varsel om nye måder at leve, bo og bygge på.
Læs mere her PHs eget hus

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem

Bliv medlem af

Realdania By & Byg Klubben

- Træd ind i arkitekturhistorien

Læs mere her