Log ind

Indtast brugernavn og kodeord

Bøger

2018

I alt 20 | Se alle

Bevaringsværdige ejendomme - fra restaurering til udlejning

Få indblik i de overvejelser og tværgående udfordringer, der opstår undervejs, når man køber, restaurerer, og udlejer bevaringsværdige ejendomme.

Læs mere
650,00 kr.
Klubpris 200,00 kr.

Halldor Gunnløgssons kompromisløse mesterværk

Sortbejdsede, silkeslebne mahognivægge. Grønlandsk marmorgulv. Store glasfacader. Fuld og uhindret panoramaudsigt over Øresund. Arkitekten Halldor Gunnløgssons eget hus fra 1958 er et af de mest raffinerede enfamiliehuse fra den tid.

Læs mere
Klubpris 75,00 kr.

Slotsophold på Hindsgavl Slot

Tag med til historiske Hindsgavl Slot, og hør om Realdania By & Bygs driftsafdelings mange løbende opgaver med at bevare og sikre de fredede 1700-tals-bygninger for eftertiden. Rundvisningen er en del af et ophold med gourmetmad, drinks, morgenbuffet, overnatning i rustikke værelser, guidet rundvisning i slots-parken og naturvandring i dyreparken, hvor hjortene netop nu er i brunst.

Læs mere
Klubpris 1.295,00 kr.

Rundvisning på Hindsgavl Slot

Tag med til historiske Hindsgavl Slot, og hør om Realdania By & Bygs driftsafdelings mange løbende opgaver med at bevare og sikre de fredede 1700-tals-bygninger for eftertiden. Vi udforsker også den romantiske slotspark med lysthuse, vandløb og det skønneste vue ud over Lillebælt samt den store køkken-, urte- og frugthave, som forsyner slotskøkkenet med årstidens råvarer.

Læs mere
160,00 kr.
Klubpris 75,00 kr.

Tvedes Rådhus – Monumentalt og magtfuldt centrum i Sorø

Røde mursten rejser sig fra torvet med en højde og detaljerigdom, der oser af magt, og imponerende kamtakkede gavle og spidsbuede vinduer leder tankerne mod middelalderen og Danmark som magtfuld nation. Velkommen til Sorø gamle rådhus - et tidstypisk mønstereksempel på det officielle Danmarks brug af historicismens monumentale formsprog. Rundvisning og byvandring.

Læs mere
200,00 kr.
Klubpris 100,00 kr.

Højgården på Sejerø - restaurering med halm og hestepærer

Turen går til den lille ø, Sejerø, hvor Højgården med den 600 år gamle type bindingsværk – sidebåndsbindingsværk – nu er under restaurering. Kom med ind bag stilladserne, hvor håndværkere arbejder på at istandsætte de originale overflader, og hør arkitekt og projektleder, Anders Brüel, fortælle om planerne for Højgårdens fremtid som ny turistattraktion på øen.

Læs mere
Klubpris 75,00 kr.

Alhambra – festen fortsætter på Frederiksberg

Velfriseret. Nydeligt og roligt. Sådan kender de fleste Frederiksberg i dag. Men sådan har det ikke altid været. Fra midten af 1800-tallet var Frederiksberg med sin store forlystelseshave Alhambra en sikker havn for forlystelsessyge indbyggere i hovedstaden. Nu er et nyt Alhambra genopstået i Realdania By & Bygs ejendom på Allégade. Tag med til det festlige Frederiksberg, når vi besøger Museet for humor og satire.

Læs mere
180,00 kr.
Klubpris 100,00 kr.

Fredericias florentinske fæstning

Med sine tre fremspringende gavle, voldsomme spidsbuede blændinger, friser og søjler ligner Meldahls Rådhus i Fredericia nærmest en borg. Den imposante arkitektur er medspiller i fortællingen om nationen og byen, der har dannet rammen om Danmarkshistoriens største militære sejre og nederlag. Kom på rundvisning i bygningen, der er et af arkitekt Meldahls hovedværker i Jylland.

Læs mere
160,00 kr.
Klubpris 75,00 kr.

Stor arkitektur kan findes i det små - Jørn Utzons Romerhus

I slutningen af 50'erne byggede Jørn Utzon, som i år ville være fyldt 100 år, det første af de huse, der i dag kendes som Romerhusene. 60 år senere er husene, som var forløbere for en helt ny boform, stadig så populære, at turister fra hele verden valfarter dertil. Kom med indenfor i et af de karakteristiske gårdhavehuse.

Læs mere
160,00 kr.
Klubpris 75,00 kr.

Arkitektur for kvinder – Søetatens Pigeskole

Søetatens Pigeskole i Nyboder er et værk, der imponerer, og kun de færreste forlader bygningen uden at blive henført af arkitekturen. Arkitekt Dorthe Bendtsen, der har forfattet Realdania By & Bygs bog om huset, tager dig fra kælder til loft og løfter sløret for det liv, som gennem mere end 150 år har genlydt i bygningen.

Læs mere
160,00 kr.
Klubpris 75,00 kr.
I alt 20 | Se alle

Bliv medlem af

Realdania By & Byg Klubben

- Træd ind i arkitekturhistorien

Læs mere her