Log ind

Indtast brugernavn og kodeord

Storkøbmandens renæssancegård

Kom ind i et af Odenses ældste huse, når vi inviterer på rundvisning i Oluf Bagers Mødrene Gård i Nørregade. Hør, hvordan det historiske hus er restaureret med hensyn til huset sjæl samtidigt med, at det fungerer som moderne arbejdsplads.

160,00 kr.

Klubpris: 60,00 kr.

I Oluf Bagers Mødrene Gård hælder køkkengulvet 17 grader, på loftet står et gammelt hejseværk, og i et kontor er en gammel håndmalet teaterkulisse opspændt som væglærred.

Arkitekt og projektleder i Realdania By & Byg Anders Brüel viser rundt i den mere end 400 år gamle købmandsgård og fortæller om husets seværdigheder, restaureringen og den daglige brug af bygningen – fra den hvælvede kælder til det stemningsfulde hanebåndsloft.

Program
15.30 Rundvisning i Oluf Bagers Mødrene Gård.
16.30 Arrangementet slutter.

Tilmelding
Der er begrænset antal pladser, og tilmelding er derfor nødvendig. Max. 2 pladser pr. medlem undtaget erhvervsmedlemmer.
Arrangementet er ikke egnet for kørestolsbrugere.

Mødested
Oluf Bagers Mødrene Gård, Nørregade 29, 5000 Odense C
Vi mødes i gården gennem porten fra Nørregade.

Oluf Bagers Mødrene Gård
Huset er opført i 1586 af forretningsmandens Oluf Bager og er et af de få tilbageværende eksempler på renæssancens fornemme byhuse. Huset har haft en omskiftelig tilværelse som herskabsbolig, embedsbolig og købmandsgård, og siden 2003 har det fungeret som domicil for Realdania By & Byg.
Læs mere her

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem

Bliv medlem af

Realdania By & Byg Klubben

- Træd ind i arkitekturhistorien

Læs mere her