Log ind

Indtast brugernavn og kodeord

Bøger

2017

I alt 76 | Se alle
Næste

Rundvisning i Exners eget hus

Oplev to af de helt store danske arkitekters private hjem kendetegnet ved en raffineret og subtil brug af simple materialer, når Realdania By & Byg Klubben byder indenfor i Exners eget hus.

Læs mere
160,00 kr.
Klubpris 60,00 kr.

Ophold ved Skagen Grå Fyr

Tag med Realdania By & Byg Klubben til toppen af Danmark med besøg i Skagen Grå Fyr, naturvandring i det maleriske naturlandskab og overnatning på det historiske Hotel Plesner.

Læs mere
Klubpris 1.295,00 kr.

Barok for enker

Oplev de gamle barokke trapper, den smukke festsal og loftets enestående trækonstruktion i den statelig bygning i barokstil fra 1700-tallet. Få et indblik i enkernes liv, og hør om hele restaureringen af Det Harboeske Enkefruekloster.

Læs mere
160,00 kr.
Klubpris 60,00 kr.

Ribe i fortid og nutid

Tag med Realdania By & Byg Klubben til landets ældste by, Ribe, når vi besøger et af Danmarks ældste renæssancehuse, der har fået nyt liv samt et helt nyt hus bygget på ruinerne af en 900 år gammel gård.

Læs mere
160,00 kr.
Klubpris 60,00 kr.

Rundvisning i Arne Jacobsens funkisvilla

Hør alle historierne, som Arne Jacobsens funkisvilla gemmer på, når arkitekt og projektleder i Realdania By & Byg Per Troelsen giver en eksklusiv rundvisning i det ikoniske hus på Gotfred Rodes Vej, som en af vor tids største danske arkitekter tegnede og opførte i 1929.

Læs mere
160,00 kr.
Klubpris 60,00 kr.

Åbent hus i Arne Jacobsens eget hjem

Arne Jacobsens ikoniske funkisvilla i Charlottenlund åbner kortvarigt for offentligheden. Gå på opdagelse i datidens mest moderne hus i Danmark, hvor stjernearkitekten boede og arbejdede frem til 1943. Alle er velkomne.

Storkøbmandens renæssancegård

Kom ind i et af Odenses ældste huse, når vi inviterer på rundvisning i Oluf Bagers Mødrene Gård i Nørregade. Hør, hvordan det historiske hus er restaureret med hensyn til huset sjæl samtidigt med, at det fungerer som moderne arbejdsplads.

Læs mere
160,00 kr.
Klubpris 60,00 kr.

Nyt liv i Esbjergs historicistiske rådhus og arrest

Ambergs Tinghus er et imponerende bygningsværk opført i historicismens sidste år og en understregning af både stilartens glæde ved brug af historiske motiver, farvepalette og ikke mindst den gedigne og imposante bygningstype anvendt til nationalstatens magtbygninger.

J.F. Willumsens ateliervilla

Oplev den store dansker kunstner J.F. Willumsens ateliervilla fra 1907 - et stærkt personligt udtryk og hovedværk fra kunstnerens egen hånd.

Læs mere
160,00 kr.
Klubpris 60,00 kr.

Realdania på Jarmers Plads 2

Tag med en tur til Jarmers Plads, der til daglig danner ramme om foreningen Realdanias virke. Hør om huset, branden i 1795, realkreditloven, projekterne, filantropien – kort sagt: om Realdania fra start til nu!

Læs mere
160,00 kr.
Klubpris 60,00 kr.
I alt 76 | Se alle
Næste

Bliv medlem af

Realdania By & Byg Klubben

- Træd ind i arkitekturhistorien

Læs mere her