Log ind

Indtast brugernavn og kodeord

Oplev Ringkøbings nye naturbydel - Ringkøbing K

Farverige enge, skov, bærhaver, en frugtlund og en stor ferskvandssø er blandt de naturattraktioner, som beboerne i Ringkøbings nye bydel Ringkøbing K får direkte adgang til fra dag ét. Tag på vandring med Realdania By & Byg Klubben og oplev ”Danmarks største blomsterbed” og hør om udviklingen af de kommende byhuse midt i naturen.

160,00 kr.

Klubpris: 60,00 kr.

For de kommende beboere i Ringkøbings nye bydel Ringkøbing K er farverige enge, skov, bærhaver, frugtlunde og en stor ferskvandssø blandt de helt nære hjemlige omgivelser – bydelen opføres nemlig på en helt ny måde, hvor naturen kommer først og boliger bagefter. Tag med Realdania By & Byg Klubben på vandring i den naturskønne bydel, der ikke blot rummer fortællingen om byen af i morgen men også enestående kulturarv fra Bronzealderen netop opdaget og udgravet.

Et boligområde på naturens præmisser
I Ringkøbing K er der lagt sidste hånd på det naturområde, der skal danne ud-gangspunkt for Ringkøbings nye bydel. Byggeriet af de første huse i naturen ventes at starte i 2017 og der bliver tale om moderne byhuse i to etager med lavt energiforbrug og let vedligehold. Alle hu-sene får direkte adgang til den smukke natur og kort afstand til Ringkøbing Fjord - og nogle får også fjordudsigt. Inden de første beboere flytter ind, udvikles en række attraktioner i naturen, som naturlegeplads og udsigtstårn.

Oplev ”Danmarks største blomsterbed” i selskab med projektdirektør Dorthe Frilund Jensen, der fortæller om udviklingen af naturen og planerne for byggeriet af de første boliger.

Program

Kl. 15.00: Projektdirektør i Ringkøbing K, Dorthe Frilund Jensen, fortæller om udviklingen af naturen og de kommende huse i Ringkøbing K.
Kl. 16.00: Vi serverer en forfriskning på én af de to aktivitetspladser i naturen med udsigt til fjorden.
Kl. 16.30: Arrangementet slutter.

Arrangementet er ikke egnet for kørestolsbrugere eller meget dårligt gående. 

Tilmelding
Der er begrænset antal pladser, og tilmelding er nødvendig. Max. 2 pladser pr. arrangement pr medlem undtaget erhvervsmedlemmer.

Om RingkøbingK
Ringkøbing K har til formål at udvikle en helt ny bydel i et attraktivt område, der grænser op til den sydøstlige del af Ringkøbing by.

Læs mere om Ringkøbing K

Forlæng oplevelsen
Realdania By & Byg Klubben kan eksklusivt tilbyde sine medlemmer at overnatte i arkitekturen til særpris bl.a. på Hotel Nørre Vosborg.

Læs mere her

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem

Bliv medlem af

Realdania By & Byg Klubben

- Træd ind i arkitekturhistorien

Læs mere her