Log ind

Indtast brugernavn og kodeord

PH's hus bag facaden

Få et enestående indblik i at restaureringen af ”Gentoftes grimmeste hus”, som PH selv kaldte sit hus. Mød arkitekt og projektleder Per Troelsen, som fortæller om PH’s ideer med arkitekturen og de mange tiltag, der skulle til for at sikre det fredede hus for fremtiden. Eksklusivt for Realdania By & Byg Klubbens medlemmer.

Klubpris:

”Gentoftes grimmeste hus”, kaldte PH sit hus. Men hvilke tanker gjorde PH sig om arkitekturen? Og hvordan bevarer man et hus, der er fredet, men hvor konstruktionen er husets værste fjende?

Mød arkitekt og projektleder i Realdania By & Byg Per Troelsen, få indsigt i arbejdet med at redde et stykke dansk kulturarv og hør alle historierne, som huset gemmer på, når Realdania By & Byg Klubbens medlemmer inviteres inden for til et eksklusiv arrangement i huset, der netop er blevet restaureret.

Program
Kl. 10.00 Arkitekt og projektleder Per Troelsen fortæller om huset og restaureringen. 
Kl. 10.25 Oplev huset på egen hånd, og stil spørgsmål til eksperten.
Kl. 10.55 Arrangementet slutter.

Der afholdes flere lignende arrangementer – se arrangementsplanen

OBS! Huset er i flere plan og ligger på en stærkt skrående grund. Derfor er det desværre ikke tilgængeligt for dårligt gående og kørestolsbrugere.

Tilmelding
Dette arrangement er kun for medlemmer. Der er begrænset antal pladser, og tilmelding er derfor nødvendig. Max. 2 pladser pr. arrangement pr. medlem (Er du erhvervsmedlem, kan du bestille 10 pladser).

Mere om PH’s eget hus
Poul Henningsens eget hus fra 1937 var et opgør - med traditionerne, med konventionerne og med pænheden. Realdania By & Byg afslutter restaureringen af huset i sommeren 2016. Læs mere her PH's eget hus

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem

Bliv medlem af

Realdania By & Byg Klubben

- Træd ind i arkitekturhistorien

Læs mere her