Log ind

Indtast brugernavn og kodeord

Weekendophold på Hindsgavl Slot – en verden af keramik

Nyd en weekend på Hindsgavl Slot og oplev en verden af keramiske pragtstykker, enestående porcelæn og spændende arkitektur, når Klubben besøger CLAY – Keramikmusem Danmark.

1.395,00 kr.

Klubpris: 1.395,00 kr.

Nyd en weekend på Hindsgavl Slot og oplev en verden af keramiske pragtstykker, enestående porcelæn og spændende arkitektur, når Klubben besøger CLAY – Keramikmusem Danmark.

Den 19. maj 2015 kunne HM Dronning Margrethe II indvie CLAY - Keramikmuseum Danmark og dermed slå dørene op til 2.500 kvm udstilling af dansk keramiks ypperste værker. CLAY har til huse i Hindsgavl Slots gamle enkesæde Grimmerhus tegnet af arkitekten Herholdt. I 2010 overtog CLAY hele Royal Scandinavias samling, og fem år senere blev CLAY beriget med en ny tilbygning af arkitekterne Kjaer & Richter. Klubben besøger CLAY til en rundvisning i museets udstillinger samt til en særrundvisning med museets direktør Pia Wirnfeldt, der fortæller om arkitekturen, samarbejdet med arkitekterne og spændingsforholdet mellem det nye og det gamle museum. 

Det smukke Hindsgavl Slot danner ramme om weekenden, og i de historiske rammer vil kokkene servere både frokost, brunch og en tre-retters middag. Arkitekt og projektleder i Realdania By og Byg Anders Brüel indleder weekenden med fortællingen om slottet og den storstilede restaurering.

Program
Lørdag
Kl. 11.00 Velkomst og foredrag om Hindsgavl Slot.
Kl. 12.00 Slottets frokostbuffet.
Kl. 13.00 Tjek ind i receptionen.
Kl. 14.00 Rundvisning i udstillingerne på CLAY.
Kl. 18.00 Tre-retters middag på Hindsgavl Slot.

Søndag
Kl. 08.00 Brunchbuffet (Der er fri adgang i tidsrummet 8-10).
Kl. 10.00 Tjek ud.
Kl. 11.00 CLAYs direktør Pia Wirnfeldt fortæller om museets arkitektur, den nye tilbygning og samarbejdet med Kjaer & Richter.
Kl. 12.30 Arrangementet slutter.

Der er fri mulighed for selv at gå på opdagelse i museet efter arrangementet er slut. Der er desuden mulighed for at købe frokost eller andet i museets restaurant.

Tilmelding og indhold
Tilbuddet er kun til medlemmer af Realdania By & Byg Klubben. Der er begrænset antal pladser og tilmelding er nødvendig. Max to pladser per medlem undtaget erhvervsmedlemmer.

Du tilmelder dig arrangementet her på siden. Ved bestilling af enkeltværelse vil du blive opkrævet et tillæg på 200 kr. ved tjek ud.

Prisen dækker ovenstående indhold med ophold, frokost, middag, indgang og rundvisning på CLAY. Drikkevarer til maden skal købes særskilt.

Deltagere skal selv sørge for transport mellem Hindsgavl Slot og CLAY enten ved egen bil, taxa eller cykel. Turen tager ca. 6. min i bil. Se her på kort

CLAY – Keramikmuseum Danmark har til huse her: Kongebrovej 42, 5500 Middelfart.

Om CLAY og Hindsgavl Slot
CLAY er et levende samtidsmuseum og Nordens eneste specialmuseum for nutidig keramisk kunst. 
Læs mere om CLAY - Keramikmuseum Danmark

Hindsgavl Slots historie strækker sig 800 år tilbage, og ejes i dag af Realdania Byg. 
Læs mere om Hindsgavl Slot

Forlæng oplevelsen
Du kan tilkøbe ekstra overnatninger på Hindsgavl Slot – som medlem af Klubben får du 10% rabat. 
Overnat i arkitekturen - læs mere 

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem

Bliv medlem af

Realdania By & Byg Klubben

- Træd ind i arkitekturhistorien

Læs mere her