Log ind

Indtast brugernavn og kodeord

Dokk1 – byliv og fordybelse, visioner og arkitektur

Dokk1 er byrum, parkering, liv, leg, læring, fordybelse, samvær og meget mere. Hør arkitekt og associate i Schmidt Hammer Lassen Architects og vicedirektør i Realdania Byg Peter Kjølby fortælle om projektet. EKSTRA ARRANGEMENT 15. NOVEMBER

160,00 kr.

Klubpris: 60,00 kr.

Ekstra arrangement 15. november - klik her

Dokk1 er byrum, parkering, liv, leg, læring, fordybelse, samvær og meget mere. På åbningsdagen fik huset af anmelderne ordene ’Velfærdssamfundets Versailles’ med på vejen. Siden har byens borgere og gæster omfavnet huset og gjort det til så meget mere. Nu inviteres du med indenfor…

Tag med Klubben til Aarhus Havn, når vi besøger Dokk1, og hør arkitekt og partner i Schmidt Hammer Lassen Architects fortælle om et af de største arkitektoniske prestigeprojekter i Danmark i nyere tid – visionen, samarbejdet, byggeriet, processen og projektet. Og hør vicedirektør i Realdania By & Byg Peter Kjølby fortælle om parkeringsanlægget i kælderen – et af maskinrummene bag visionen om nyt byliv ved havnen.

Program
Kl. 15.00 Vicedirektør i Realdania By & Byg Peter Kjølby indleder med fortællingen om Europas største fuldautomatiske parkeringsanlæg.
Kl. 15.30 Arkitekt og associate i Schmidt Hammer Lassen Architects Philip Brinch Sørensen fortæller om Dokk1 og leder rundvisningen.
Kl. 16.30 Arrangementet slutter.

OBS! Vi skal være i mødelokale 2 - gå op på det udendørs plateau omkring huset med alle legeredskaberne og find 'Bjørnen'. Døren til mødelokalet er umiddelbart bag ved. 

Tilmelding
Der er begrænset antal pladser og tilmelding er nødvendig. 
Max. to pladser per medlem undtaget erhvervsmedlemmer.

Om huset
Dokk1 med parkeringsanlægget er det bygningsmæssige midtpunkt i transformationen af Aarhus Havn og hele Urban Mediaspace. 
Læs mere om Dokk1 og parkeringsanlægget 

Forlæng oplevelsen 
Benyt lejligheden til at opleve Aarhus. Tag en overnatning på Hotel Villa Provence - Se tilbuddet til Realdania By & Byg Klubbens medlemmer

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem

Bliv medlem af

Realdania By & Byg Klubben

- Træd ind i arkitekturhistorien

Læs mere her