Log ind

Indtast brugernavn og kodeord

Kongelig bygningsinspektør - statens arkitekt på Fyn

Bindesbøll, Kampmann, Hansen Koch, Korneup, Eske Kristensen og Meldahl – alle arkitekter repræsenteret i Realdania By & Bygs samling, og alle kongelige bygningsinspektører. Tag med Realdania By & Byg klubben bag om arbejdet som ’statens arkitekt’ i selskab med arkitekt Noah Boe-Whitehorn.

160,00 kr.

Klubpris: 60,00 kr.

Bindesbøll, Kampmann, Hansen Koch, Korneup, Eske Kristensen og Meldahl – alle arkitekter repræsenteret i Realdania By & Bygs samling, og alle kongelige bygningsinspektører. Tag med Realdania By & Byg klubben bag om arbejdet som ’statens arkitekt’ i selskab med arkitekt Noah Boe-Whitehorn.

Engang blev kgl. bygningsinspektører udvalgt af regenten til at varetage nationens byggeopgaver. I dag udpeges inspektørerne af Styrelsen for Slotte- og Kulturejendomme til at føre tilsyn med statens fredede og bevaringsværdige bygninger, udføre statslige byggeopgaver, rådgive og besigtige landets kirker og meget mere.

Arkitektfirmaet Baumann Boe-Whitehorn, der har stået i spidsen for restaureringen af Realdania By & Bygs projekter ’Arne Jacobsens eget sommerhus’ og ’Historiske huse i Grønland’, blev i 2016 udpeget til kgl. bygningsinspektør. Nu tager Noah Boe-Whitehorn, der er kendt fra tv-udsendelserne om Frederik VIIIs palæ, Klubben med bag om arbejdet som ’statens arkitekt’.

Program
Kl. 16.00 Arkitekt Noah Boe-Whitehorn fortæller om arbejdet som kgl. bygningsinspektør. Klubben serverer en kop kaffe undervejs.
Kl. 17.30 Arrangementet slutter.

Om Baumann Boe-Whitehorn Arkitekter
Arkitektfirmaet Baumann Boe-Whitehorn stod i spidsen for restaureringen af både Arne Jacobsens eget sommerhus og Historiske huse i Grønland. 
Læs mere om Baumann Boe-Whitehorn Arkitekter
Læs mere om Arne Jacobsens eget sommerhus
Læs mere om Historiske huse i Grønland 

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem

Bliv medlem af

Realdania By & Byg Klubben

- Træd ind i arkitekturhistorien

Læs mere her