Log ind

Indtast brugernavn og kodeord

Realdania på Jarmers Plads – hus, historie og bygning EKSTRA

Realdania By & Byg og huset på Jarmers Plads 2 er uløseligt forbundet. Tag med indenfor og se og hør historien om huset, når vi åbner dørene til bestyrelseslokalet, kontormiljøerne og historiegangen og fortæller om det nye By & Byg.

160,00 kr.

Klubpris: 60,00 kr.

Københavns Brand, Fyrst Jaromirs tårn, realkreditvæsenet, et modernistisk kontorhus, skatersko, byggeprojekter fra Gedser til Skagen. Adressen Jarmers Plads 2 og Realdanias historie og virke i det byggede miljø er uløseligt forbundet. I 2015 blæste nye vinde over det modernistiske kontorhus, som betød en helt ny strategi for Realdanias arbejde, husets indretning og de to datterselskaber, som blev til By & Byg.

Hør projektleder og arkitekt i Realdania By & Byg Per Troelsen fortælle om huset, historien, arbejdet og nyindretningen. Se de gamle direktionsgange, telefonboksen, bestyrelseslokalet, den håndskrevne kassebog fra Realkreditinstituttet, de nye kontormiljøer og velkomstområdet, hvor vi slutter af med en kop kaffe. Vi starter dog et helt andet sted, når Realdania By & Bygs vicedirektør Peter Kjølby fortæller om sammenlægningen af de to datterselskaber.

Program
Kl. 15.00 Vicedirektør i Realdania By & Byg Peter Kjølby fortæller om det nye selskab.
Kl. 15.30 Arkitekt Per Troelsen tager deltagerne med rundt og fortæller om huset og Realdania.
Kl. 17.00 Arrangementet slutter.

Tilmelding
Der er begrænset antal pladser, og tilmelding er nødvendig. 
Max. to pladser per medlem undtaget erhvervsmedlemmer.

Om Jarmers Plads 2
Både Realdanias historie og virke kan kobles til adressen Jarmers Plads og selve huset nr. 2. I 2015 har Realdania fået en ny designprofil og ny indretning. 
Læs mere om Jarmers Plads 2

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem

Bliv medlem af

Realdania By & Byg Klubben

- Træd ind i arkitekturhistorien

Læs mere her