Log ind

Indtast brugernavn og kodeord

FredericiaC - nu opstår Frederik IIIs kanalby

På et nedlagt område af Fredericias industrihavn opstår nu den kanalby, som var Frederik IIIs vision med byen Fredericia. Tag med Klubben på besøg i FredericiaC og oplev det storstilede byprojekt.

160,00 kr.

Klubpris: 60,00 kr.

På et nedlagt område Fredericias industrihavn opstår nu den kanalby, som var Frederik IIIs vision med byen Fredericia. Tag med Klubben på besøg i FredericiaC og oplev det storstilede byudviklingsprojekt.

Udviklingen af FredericiaC – Kanalbyen ved Lillebælt er i fuld gang. Den første kanal, Frederiks Kanal, står færdig og det første byggeri med eksklusive ejerlejligheder og almene boliger, Frederikshuset, er ved at blive opført lige ud til kanalen.

Oplev den nye kanalby og få et eksklusivt indblik i byudvikling i stor skala, når Klubben inviterer på oplæg og rundvisning v. projektdirektør, Tim E. Andersen. Oplev Frederiks Kanal, det rekreative byrum ved Gl. Havn, der sikrer kanalbyen og bymidten mod havvandsstigninger og den midlertidige containerby C-byen med små værksteder, café, scene, lydstudie og mere end 300 byhaver.

Program
Kl. 15.00 Velkomst og Introduktion til FredericiaC v. projektdirektør Tim E. Andersen.
Kl. 15.30 Gåtur i kanalbyen. 
Kl. 16.30 Forfriskning i C-byen.
Kl. 17.00 Arrangementet slutter.  

Tilmelding
Der er begrænset antal pladser, og tilmelding er nødvendig. Max. 2 pladser pr arrangement pr medlem undtaget erhvervsmedlemmer.

Om FredericiaC
FredericiaC – Kanalbyen ved Lillebælt – er en ny bydel med plads til 2.800 beboere og 1.000 arbejdspladser.
Læs mere om FredericiaC

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem

Bliv medlem af

Realdania By & Byg Klubben

- Træd ind i arkitekturhistorien

Læs mere her