Log ind

Indtast brugernavn og kodeord

Ny cykel- og gangbro – fem forslag og én vinder

I 2016 tager Realdania By & Byg fat på arbejdet med at opføre den ny cykel og gangbro over Københavns Havn. Men inden da inviterer vi dig inden for til en udstilling om broen - se de fem broforslag og ikke mindst vinderbroen, hør om projektet, byggeriet, og forventningerne.

0,00 kr.

Klubpris: 0,00 kr.


Først var der 37, så var der fem, nu er der ét, og snart er der en ny bro. Da Realdania By & Byg i 2014 udskrev konkurrencen om en ny cykel- og gangbro i København, meldte 37 teams sig på banen. Af disse blev fem teams indbudt til en konkurrence, hvoraf et internationalt team under ledelse af de britiske ingeniører BuroHappold Engineering med arkitekterne WilkinsonEyre og Urban Agency i sommeren 2015 kunne kalde sig vinder.

I 2016 tager Realdania By & Byg fat på arbejdet med at opføre broen over Københavns Havn. Broen skal forbinde Vester Voldgade og området omkring BLOX med Langebrogade på Christianshavn. Men inden da inviterer vi dig og alle andre interesserede inden for til en udstilling om broen - se de fem broforslag og ikke mindst vinderbroen, hør om projektet, byggeriet og forventningerne.

Program
Kl. 14:00 Udstillingen om broen er åben for alle interesserede.
Kl. 18:00 Udstillingen lukker.

Sted
Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, bygning C, 1220 København K.

Udstillingen er åben for alle og ikke specifikt for Klubbens medlemmer. Udstillingen er åben onsdag den 13. og torsdag den 14. januar begge dage fra 14-18.

Om Ny cykel- og gangbro
Den kommende bro skal skabe bedre vilkår for fodgængere og cyklister samt bringer byen og havnen tættere på hinanden. Broen opføres i forbindelse med BLOX.
Læs mere om Ny cykel- og gangbro 

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem

Bliv medlem af

Realdania By & Byg Klubben

- Træd ind i arkitekturhistorien

Læs mere her