Log ind

Indtast brugernavn og kodeord

BLOX – det første besøg i råhuset

For første gang kan Klubben invitere ’indenfor’ i BLOX. Tag med på en tur rundt i det færdige råhus og hør om montering af facadeelementerne, det omfattende installationsarbejde og nyd udsigten fra byggepladsen.

160,00 kr.

Klubpris: 60,00 kr.

Ekstra arrangement 19. maj - klik her

Det hele begyndte i 2006, i 2010 blev den første grundsten lagt, og nu kan Klubben for første gang tage gæster med indenfor i råhuset på BLOX. Det sker i selskab med civilingeniør og projektchef i Realdania By & Byg Peter Fangel Poulsen til en fortælling om næste store fase - facademontering.

Vi begynder i projekthotellets showroom med en kort introduktion samt en lille forfriskning. Derefter går vi ud på byggepladsen og træder for første gang ’indenfor’ i det færdige råhus. Hør Peter Fangel Poulsen fortælle om byggeriet og om det krævende arbejde med montering af bygningens facadeelementer – et arbejde som blev påbegyndt i januar 2016, og som forventes at vare året ud.

Program
Kl. 16.00 Kort introduktion til BLOX i projekthotellets showroom samt en forfriskning. 
Kl. 16.15 Besøg på byggepladsen.
Kl. 17.30 Arrangementet slutter.

Alle deltagere vil få udleveret sikkerhedssko samt hjelme. Arrangementet er ikke velegnet for kørestolsbrugere eller meget dårligt gående. Besøget på byggepladsen er betinget af situationen på dagen. 

Om BLOX
I 2015 skiftede Bryghusprojektet navn til BLOX. Du kan læse mere om projektet og se film og billeder på BLOX’ egen hjemmeside. 
Læs mere om BLOX

Tilmelding
Der er begrænset antal pladser, og tilmelding er nødvendig. Max. to pladser per medlem undtaget erhvervsmedlemmer.

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem

Bliv medlem af

Realdania By & Byg Klubben

- Træd ind i arkitekturhistorien

Læs mere her