Log ind

Indtast brugernavn og kodeord

Tietgens Ærgrelse – 10 år efter

’Tietgens Ærgrelse’ – et poetisk, enkelt, raffineret, moderne byggeri midt i historien. Tag med Klubben på besøg ti år efter starten på det prisvindere byggeri og hør hele historien fra ide til bygning, om fortiden og om fremtiden.

160,00 kr.

Klubpris: 60,00 kr.

Vi arbejder på et ekstra arrangement - mere info følger snarest

132 år skulle der gå, før end Realdania By & Byg kunne erklære C.F. Tietgens randbebyggelse omkring Marmorkirken i København for afsluttet. Det skete med opførelsen af den engelske stjernearkitekt Tony Frettons etageejendom ’Tietgens Ærgrelse’ – et poetisk, enkelt, raffineret, moderne byggeri midt i historien.

I februar er det præcis 10 år siden, at Realdania By & Byg indledte den fire år lange byggeproces. Nu besøger Klubben igen det prisvindende byggeri i selskab med byggeriets projektleder, arkitekt Per Troelsen, til en fortælling om bygningen, processen, historien, udfordringerne, erfaringerne – og ikke mindst et besøg i to af husets lejligheder.

Program
Kl. 15.00 Arkitekt Per Troelsen fortæller om Tietgens Ærgrelse. 
Kl. 16.00 Vi besøger lejlighederne på 3. sal.
Kl. 16.30 Arrangementet slutter.

Tilmelding
Der er begrænset antal pladser, og tilmelding er nødvendig. Max. 2 pladser pr. arrangement pr. medlem undtaget erhvervsmedlemmer.

Om Tietgens Ærgrelse
Etageejendommen 'Tietgens Ærgrelse' i København udgør den sidste brik i bebyggelsen, som finansmand C.F. Tietgen lod opføre omkring Marmorkirken i 1800-tallet.
Læs mere om Tietgens Ærgrelse

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem

Bliv medlem af

Realdania By & Byg Klubben

- Træd ind i arkitekturhistorien

Læs mere her