Log ind

Indtast brugernavn og kodeord

Bøger

2016

I alt 56 | Se alle
Næste

Åbent hus i Det Grå Fyr i Skagen

Realdania By & Bygs restaurering af Det Grå Fyr og fyrmesterboligen er nu afsluttet. Kom ind og oplev det historiske hus, før det i 2017 genåbnes af den kommende lejer Naturstyrelsen som et moderne naturformidlingscenter. ARRANGEMENTET ER GRATIS - KRÆVER IKKE TILMELDING.

Læs mere
0,00 kr.
Klubpris 0,00 kr.

Arkitekternes egne huse - Clemmensens eget hus

Træd indenfor i en arkitektonisk perle: arkitekterne Karen og Ebbe Clemmensens eget hus - et æstetisk bud på rammen om det gode liv fra to personligheder i dansk arkitekturhistorie.

Læs mere
160,00 kr.
Klubpris 60,00 kr.

Arkitekternes egne huse - Bertel Udsens eget hus

Oplev huset, som ”enfamiliehusets fader”, arkitekt Bertel Udsen, i 1956 byggede til sig selv og sin familie; Et hus, der kom til at markere essensen af det typiske danske parcelhus.

Læs mere
60,00 kr.
Klubpris 160,00 kr.

Ny cykel- og gangbro – fem forslag og én vinder

I 2016 tager Realdania By & Byg fat på arbejdet med at opføre den ny cykel og gangbro over Københavns Havn. Men inden da inviterer vi dig inden for til en udstilling om broen - se de fem broforslag og ikke mindst vinderbroen, hør om projektet, byggeriet, og forventningerne.

Læs mere

Produktet kan ikke købes

Realdania på Jarmers Plads – huset, historien og bygningerne

Realdania By & Byg og huset på Jarmers Plads 2 er uløseligt forbundet. Tag med indenfor og se og hør historien om huset, når vi åbner dørene til bestyrelseslokalet, kontormiljøerne og historiegangen og fortæller om det nye By & Byg. EKSTRA ARRANGEMENT 19. APRIL.

Læs mere
160,00 kr.
Klubpris 60,00 kr.

Oplev Ringkøbings nye naturbydel - Ringkøbing K

Farverige enge, skov, bærhaver, en frugtlund og en stor ferskvandssø er blandt de naturattraktioner, som beboerne i Ringkøbings nye bydel Ringkøbing K får direkte adgang til fra dag ét. Tag på vandring med Realdania By & Byg Klubben og oplev ”Danmarks største blomsterbed” og hør om udviklingen af de kommende byhuse midt i naturen.

Læs mere
160,00 kr.
Klubpris 60,00 kr.

Dokk1 – byliv og fordybelse, visioner og arkitektur

Dokk1 er byrum, parkering, liv, leg, læring, fordybelse, samvær og meget mere. Hør arkitekt og associate i Schmidt Hammer Lassen Architects og vicedirektør i Realdania Byg Peter Kjølby fortælle om projektet. EKSTRA ARRANGEMENT 15. NOVEMBER

Læs mere
160,00 kr.
Klubpris 60,00 kr.

Arkitekternes egne huse - Jørn Utzons Romerhus

Oplev et af den verdensberømte arkitekt, Jørn Utzons hovedværker: Romerhusene i Helsingør, som var forløbere for en helt ny boform, tæt-lav-bebyggelsen, der siden har vundet stor udbredelse og anerkendelse. Huset på Baggesensvej 3 blev restaureret af Realdania By & Byg for fire år siden.

Læs mere
160,00 kr.
Klubpris 60,00 kr.

Lysfest åbner Frederiks Kanal

FredericiaC indvier Frederiks Kanal og det landskabelige dige omkring Gl. Havn med en lysfest. Arrangementet er gratis og for alle.

Læs mere

Produktet kan ikke købes

Tietgens Ærgrelse – 10 år efter

’Tietgens Ærgrelse’ – et poetisk, enkelt, raffineret, moderne byggeri midt i historien. Tag med Klubben på besøg ti år efter starten på det prisvindere byggeri og hør hele historien fra ide til bygning, om fortiden og om fremtiden.

Læs mere
160,00 kr.
Klubpris 60,00 kr.
I alt 56 | Se alle
Næste

Bliv medlem af

Realdania By & Byg Klubben

- Træd ind i arkitekturhistorien

Læs mere her