Log ind

Indtast brugernavn og kodeord

Temadag om solceller på BOLIG+

I Søborg er Realdania Byg ved at opføre BOLIG+, landets første reelt energineutrale etageejendom - som også producerer energi til beboernes forbrug af strøm. Inden for en almindelig anlægsøkonomi bliver der bygget energivenligt, i høj arkitektonisk kvalitet og med sundt indeklima. Solceller skal levere den energi, der bringer huset i nul, og det har krævet et helt særligt anlæg med en række spændende løsninger, hvoraf flere er helt enestående og nyudviklede.

0,00 kr.

Klubpris: 0,00 kr.

I Søborg er Realdania Byg ved at opføre BOLIG+, landets første reelt energineutrale etageejendom - som også producerer energi til beboernes forbrug af strøm. Inden for en almindelig anlægsøkonomi bliver der bygget energivenligt, i høj arkitektonisk kvalitet og med sundt indeklima. Solceller skal levere den energi, der bringer huset i nul, og det har krævet et helt særligt anlæg med en række spændende løsninger, hvoraf flere er helt enestående og nyudviklede. Det vil Realdania Byg gerne invitere til en fortælling om.

TILMELDING 
Dagen er gratis men kræver tilmelding - no show fee kr. 250,-. Begrænset antal pladser - bestil inden 17. aug. kl. 12.

MØDESTED
Store Sal på Gladsaxe Hovedbibliotek, Søborg Hovedgade 220, 2860 Søborg.

PROGRAM 
10.00-10.30 Bag om BOLIG+
Jørgen Søndermark, Projektleder i Realdania Byg, fortæller om tankerne bag projektet og om opførelsen af byggeriet, som forventes færdigt i efteråret.

10.30-11.00 Energiløsninger i BOLIG+
Seniorforsker Kim B. Wittchen fra Statens Byggeforskningsinstitut/Aalborg Universitet og medlem af styregruppen for BOLIG+ giver indblik i valg og fravalg af energiløsninger i projektet.

11.00-12.00 Solcelleløsningerne i BOLIG+
CEO i RAcell SAPHIRE Yakov Safir gennemgår sammen med professor i Byggeri og Anlæg på DTU, Per Goltermann solcelleanlægget i BOLIG+ og de mange tiltag, der er gjort for at optimere energiproduktionen. Power optimizers, albedo-effekt, gigant-moduler, nyudviklede bærebeslag og mange andre ting er på programmet.

12.00-12.15 Spørgsmål og svar til formiddagens oplægsoplægsholdere

12.15-12.45 Frokost
Realdania Byg byder på sandwiches og vand.

12.45-14.00 Besigtigelse af solceller på BOLIG+
Fremvisning solcelleanlægget, som er under montering.

14.00-14.15 Spørgsmål og afrunding 

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem

Bliv medlem af

Realdania By & Byg Klubben

- Træd ind i arkitekturhistorien

Læs mere her