Log ind

Indtast brugernavn og kodeord

Landstedet af Kay Fisker

Frem mod afslutningen af restaureringen af landstedet, som Kay Fisker tegnede i 1917, besøger Klubben huset i selskab med arkitekt og projektleder Frants Frandsen for at høre om de sidste mange måneders arbejde og om de sidste anstrengelser, før end huset står helt færdigt.

0,00 kr.

Klubpris: 0,00 kr.

Tag med til Snekkersten og hør arkitekt og projektleder i Realdania Byg Frants Frandsen fortælle om de sidste mange måneders arbejde med både at restaurere huset og samtidig modernisere det uden at gå på kompromis med husets karakter. Hør om de sidste anstrengelser frem mod afslutningen, hvor huset for første gang skal præsenteres for offentligheden.

Program
11.00 Besøg huset i selskab med arkitekt og projektleder Frants Frandsen. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål.
12.00 Arrangementet slutter.

Landstedet i Snekkersten

Kay Fisker var en af de førende danske arkitekter fra det 20. århundrede kendt for bla. Aarhus Universitet og Vestersøhus. I 1917 tegnede han et landsted i Snekkersten ved Helsingør til pumpefabrikant Friis. Trods sine blot 24 år blev landstedet et selvstændigt, visionært værk, der på en gang viser den unge Fiskers legende tilgang til faget og samtidig afslører en række af de kvaliteter, der gennem et langt og produktivt liv blev synonym med hans virke. Landstedet står i dag som et lille stykke dansk arkitekturhistorie.

Realdania Byg købte ejendommen i 2014 og har siden gennemført en omfattende restaurering af det næsten 100 år gamle hus. Restaureringen har i store træk handlet om at føre huset tilbage til Fiskers idé og samtidig gøre huset optimalt for en familie af nutiden.

Du kan læse mere om projektet, husets historie samt se film og billeder her Landsted tegnet af Kay Fisker

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem

Bliv medlem af

Realdania By & Byg Klubben

- Træd ind i arkitekturhistorien

Læs mere her